To jako clovek bez cíle ma raději umřít? Zijeme,protoze nam byl zivot dan. Takze idealni cil je ho prozit do zaslouzileho veku. Kazdy ma ve svem zivote jine priority.. nekdo praci, nekdo rodinu, nekdo chlast a drogy...
Můj život se skládá ze spousty menších cílů. Ale nemám žádný nesplnitelný. Všechny mé cíle mě dělají šťastnější. Žiju proto, abych si život užila. Ne abych dělala něco, co mě nebaví nebo co musím. Žiju pro sebe. Ale i pro lidi kolem mě. Jsem neskutečně energická, lidé ze mě čerpají energii a mívají lepší náladu. To je fajn pocit. Ráda si dávám cíle, ale jen proto,abych měla určitou motivaci. Nemám žádný ohromný celoživotní cíl, pouze to,abych si svůj život užila a prožila spokojeně,podle svého.
kveta1
Supéééééééééééééér!
okolik
Denny , mám ráda příspěvky od Vás jsou obsahují tzv.,, vysoké vibrace.,,
Tak to je zajimave zivotni moto, sr*t lidi. Radeji se nebudu ptat, co v ramci te "dobre nalady" provadis lidem kolem. Nalady jsou většinou nakazlive, aspon u nas. Tak nevim kde soudruzi udelali chybu, ze u tebe to funguje opacne
Když se někdo zeptá, jak se máš, je ideální odpověď, mám se bezvadně, lepší už to nemůže být. To by jeden neřekl, co lidí to zcela vykolejí. Protože fůra lidí nadává vždy na všechno a předpokládá, že to máš stejný. Touto odpovědí je zcela vykolejíš a ten jejich vytřeštěný pohled, ten za to opravdu stojí. Zkus to někdy, pokud tedy nepatříš k těm, co jsem neustále na něco naštvaný, těm nic nepomůže.
@jenyk svatá pravda, dělám to také. Ty výrazy jsou k nezaplacení a ještě když máte pořád úsměv na tváři aneb "dobrá nálada nevyřeší všechny problémy, ale na***e tolik lidí, že stojí za to, si ji udržet" .
id
Já se přidávám k vám. Bavím se reakcí lidí. I ze špatné situace se snažím najít něco pozitivního.
jap*
Tak vaše odpověď mi hned zlepšila náladu. Mám to podobně :D Přestal jsem si lámat hlavu nad kravinama člověku je hned líp a jen se směje nad čím se dokážou na**at druzí.
Nikdo nemusí mít motivaci. Většina lidi nežije, ale přežívá a dělá to pro děti, což je pro živého tvora největší přirozenost. Nic není cíl. Smysl života neexistuje, je to pouhá náhoda. Když už bych připustil nějaký smysl života, tak je tím rozmnožování - ale to nemá nějaký větší smysl pro smysl života, nejspíš. Proč bychom měli něco dokazovat na světě, nebo ve vesmíru? Nebo kde? Nwm no.
Když už mám to štěstí a z těch mnoha tisíc vajíček a milionů spermií jsem se vylíhla zrovna já, a zrovna tady, tak to tu musím prozkoumat, trochu přetvořit, trochu vylepšit a vychutnat si a využít ten vymezený čas, který mi tu byl vyhrazen. A mám co dělat, když mne baví a zajímá tolik věcí a činností.Navíc, když potkávám lidi, co se nenudí, nefňukaj a je s nimi sranda.
Tak jsem luštil ty smajlíky a vyšlo mi, že liska5 si přečetla, že tancování je dřina, ale ráda se potkává s lidma, ktreří si vypráví vtipy o tom, jak plácají malé opilce na ukrajině.
Co nejdříve se musí dostavit finanční nezávislost. Nejpozději v padesáti (i to je pozdě) už dělat jenom to, co člověka baví a co chce, bez toho, že cílem jsou peníze nebo hmotné statky. Prostě - mladý, zdravý, bohatý. Vše ostatní je jen smutný kompromis.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.