Nejste přihlášen/a.
Sup s tim do more.
Rybi take musi neco zrat, tak kdo by se s tim nekam vozil.
Na pocatku 20. stoleti se na tohle jeste tolik nehledelo.
Vydatné krmení rybiček funguje stále dodnes. Toaleta je podobná domácí, akorát je u ní taková řekněme pumpa a tou se odpad dostavá ručním pohonem do moře.
Ono se to dříve tak neřešilo. Vzpomínám si, jak jsme byli kdysi na návštěvě na dědině a ti lidi měli kadibudku ani ne 3 m od studny, z které brali vodu. A to i na pití - vůbec jim to nevadilo a nic jim nebylo.
Podle mě to šlo do moře. Uzavřená toaleta je třeba ve vlacích standardem tak posledních 10 let. Do té doby se to normálně pouštělo na koleje. Ještě první zhruba desítka elefantů má díru v podlaze. Dokonce i vlak frecciabianca měl záchod na koleje (jel jsem s ním v roce 2018), do té doby jsem si myslel, že to je neslučitelné s požadavky na tlakotěsnou skříň vlaků jezdících nad 200 km/hod (to že to měla italská IC (maximálka 200) jsem ještě bral).
U lodí to asi bude standard delší dobu, ale na počátku minulého století se mnohde ještě vypouštěly splašky na ulici (vyprávěl někdo, že nemá rád jednu čtvť v našem městě, protože z dětství pamatuje zelené rampouchy), tak proč se tomu divit u lodě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.