Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Daruji pejska

Od: sarinka* odpovědí: 18 změna:

Ahojte, daruji 1,5roku starého pejska křížence labradora s jezevčíkem. Je hravý ale je i hlídač. Bojí se dětí takže k dětem se moc nehodí.je naočkovaný dobře živený. Mohu zaslat fotografie pejska.Nejlepe k domku se zahradou rád běhá po zahradě.Hlavně do dobrých rukou.email:jessi24@centrum.cz

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

0x

Sarinko toto ,ale není inzertní portál. Zkus to raději někde jinde.

jolinar*

Pejska je mi moc líto.. :( Copak se mu stalo, že hledá nový domov *plac*

Zkuste na www.ifauna.cz nebo na www.cz-pes.cz

sarinka*
hodnocení

mě také bolí u srdíčka je to naše miminko.Máme na zahrade fenku po dedovi který zemrel a nedela to dobrotu, fenku tedka musim nechat vykkastrovat.A pejska mám v bytě a on hodně štěká nikdy to nedělal a souuedi jsi furt stežuji.

8976*
hodnocení

0x

bohužel sousedi shánějí většího tak pro 4 až 5...

cyril*

Takový " dobře živený" kříženec musí pětičlenné rodině vystačit nejen na oběd, ale i slušnou večeři. Pokud jsou však tolik rozežraní, mohou se dorazit chlebem. *frajer*

sarinka*
hodnocení

To je hnus vy jste zlý fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.

cyril*

Nechápu co je na doražení chlebem hnusného. Každý na tom není tak skvěle aby se mohl cpát jen masem.

lidus*

No Cyrile?! FUJ!

mathe

Co máte proti dojídání se chlebem? *smich*

cyril*

Tak nyní opravdu nevím. Že se občas najde poblouzněnec, kterému smrdí nejen práce, ale i rum, to bych ještě pochopil, ale že jsou i tací, co ohrnují nos nad pokrmem nejzákladnějším, a to chlebem, tak to mi rozum nebere. Snad se jedná o pár jedinců z "horních vrstev", kteří považují chleba za něco co se do jejich jídelníčku nehodí a ve společnosti ústřic, žabích končetin, slimáků a jiných delikates by bylo černou ovcí. Jinak je mi jedno čím se kdo cpe, hlavně že mu chutná.

8976*

no může být třeba s nádivkou a bramborem - a až potom ten chleba - pokud je pocit prázdnoty...

ar*

Pánové homor je krásná věc ,ale nesmí se přitom urážet a nebo ponižovat něčí city. Myslím, že Sárinka už je tak dost nšťastná , že musí dát pryč svého mazlika, tak proč to ještě zhoršovat. Jako pejskař to dokážu pochopit, spíš si neumím představit ,že bych po roce a půl dal pejska pryč. Raději bych daroval ty sousedy.

ar - *palec**palec**palec* Cyrile, to jsem zvědavá, až na vaši otázku, kterou budete potřebovat vyřešit a ze které budete nešťastný, rádcové budou odpovídat takhle zle *blee*

cyril*

Mohl bych požádat o konkrétní příklad "zlé odpovědi"?

Takový " dobře živený" kříženec musí pětičlenné rodině
vystačit nejen na oběd, ale i slušnou večeři.
Kdyby se jednalo o mého psa, a potřebovala bych, aby se ho někdo ujal, dosti škaredě by ve mně zatrnulo.
cyril*

Račte pochopit, při Vašem vzdělání, že moje prvotní reakce nebyla určena původnímu zadavateli dotazu, ale jednalo se jen o reagování na jednu z odpovědí. Tolik na vysvětlenou pro všechny citově dotčené a neschopné posuzovat odpovědi v patřičném kontextu.

Máte pravdu. Při čtení textu jsem rozháněla "trnutí" a neviděla kontext.

lidus*
hodnocení

0x

Sárinko, doufám, že si z těch hloupých legrácek některých nic neděláš. Proč musí pejsem z domu? Třeba se nějaké řešení najde, co takle k babičce?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]