Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pracovní neschopnost a práce

Od: iviska odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, chtěla bych se informovat od 10.7 jsem marodila 15.7 jsem byla na kontrole a lékař mi řekl že k 16.7 marodní ukončí takže jsem 19.7 šla do práce na šichtu a dnes mi volaly s práce že evidují dle docházky že mám opracované 4 dny a nemam ukončeno marodi můj lékař je na dovolené co teď dělat. Zajímalo by mě jak dostanu vyplaceno výplatu aby mi neposlala tím pádem jen nemocenskou lékař bude v ordinaci začátkem měsíce a podle mého mi řekne že mi to může ukončit zpětně jen 3 dny nerada bych nějaký problém třeba i na ossz protože už je to jako by 14 dní co marodím. Takže by mě měla platit ossz prosím o typy a rady děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sasa*
hodnocení

0x

Ivi proč jsi to po sobě nepřečteš? A neopravíš překlepy! Jak můžeš mít odpracované jen 4dny? Do 10.7. jsi nedělala?

iviska
hodnocení

Mám to psané Dobře do 10.7 jsem nedělala byla jsem na dovolené takže tento měsíc k dnešnímu dni mám opracované 4 dny ale ty 4 dny co jsem byla v praci jsem jako by neměla být protože mi stále běží neschopenka na které jsem byla od 10.7 a měla mi končit 16.7

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]