Dobrý den, s flashkou, kde máte ty soubory připravené pro tisk (text nejlépe v PDF), hledejte Copy centrum nebo veřejnou knihovnu (tam možná). Zdravím! doplněno 28.07.23 18:16:
aja1946 - proto jsem psal, že tam možná. Záleží to na lidech, ale tazatelka je spokojená, protože už se neozvala, což značí, že se tisk zdařil.
Ajo u nás v JH dokud tam byla pí.Špidlová tak to bylo možné, půl roku po jejím odchodu nevím-přestl jsem do knihovny chodit-nenabídlo mi to noc nového.
Nepíšete v kterém městě, ale třeba Městská knihovna v Praze tam uz jsem tisknul, kopíroval, stahoval mnohokrát...ani nemusíte mít členskou kartičku nic
Asi vsude kde maji tiskarnu, treba u souseda. Obecne v nejakem copy centru nebo kde delaji fotografie nebo ta knihovna, chce to hledat, Anebo si tu tiskarnu koupim. Laserovou ta mozna vydrzi desetileti a toner nestarne. Ja mam tiskarnu na chalupe uz skoro 30 letou (HP LJ a printserver), bohuzel ale na ni nejde posilat nez z NOTEBOOKU. Musim zapnout notebook a (protoze je uz stary a jen pro tisk) pres email tam poslat dokumenty a pak vytisknout. Bohuzel to nejde pres Airprint, to umi az tiskarna jen 20 let stara co mam doma.
Jen ještě doplním-za směšnou cenu a poštovné Vám zašlu jednu funkční inkoustovku a k ní přidám ještě catridge co mi zůstalůi při koupí nocé trojkombinace s wifi připojením (skrze něj jsem si to koupil neboť odpadnul krok-mobil-pc-tiskárna, dnes mobil-tiskárna)
Dovolím si tuto otázku trochu rozšířit. Protože je teoreticky možné až pravděpodobné, že mě někdo známý požádá o tisk, zajímalo by mě, jak je to s viry. Měla bych se bát flešky? Je bezpečnější nechat poslat soubor s přílohou do pošty? O antivirový program se mi nějak stará syn.
bimbam - je fakt, že i flashka může být zavirovana, ale není moc velká šance, že se s tím setkáte zrovna Vy. A pokud denně prokazujete odvahu tím, že jste připojena k internetu pod OS Windows, tak se flashky bát nemusíte. Tu donesenou flashku si můžete eventuálně prověřit antivirem, který v PC používáte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.