Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ,mám problém se svou emailovou adresou,nedochází mi emaliy třeba y Aukra,Badoo,Facebook apod.,občas mi přijde mail od soukromých osob.A také mám neověřenou emailovku,tak prosíííím o pomoc ,sama si s tímneporadím...mimochodem můj mail je veden u SEZNAM.CZděkuji předem za jakoukoli pomoc
Dívala jste do spamu? Jestli vám ty emaily nepadají tam.
doplněno 06.07.10 08:17:K té neověřené adrese. Mám prohlížeč Google Chrome a v gmailu mám také nahoře v řádku žlutý trojúhelník s varováním NEZABEZPEČENÉho obsahu. Dokud jsem měla Firefox, nic takového jsem na stejném emailu neměla, proto to neřeším, evidentně to na funkci nemá vliv. (alespoň si to myslím)
Ano dívala jsem se i do spamu-já to prostě nechápu a taky neím proč tu ardesu nemám ověřenou,když mail mám založený přes rok.Děkuju vám za odpověd
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.