Nejste přihlášen/a.
Máte rády když muž používá parfém?
PS: Mám na mysli obecně parfémy, včetně parfémovaných a toaletních vod.
Ano, mám to ráda
Jasně,je to příjemné, když muž jemně voní. Když se zavrtám na voňavou hruď, nebo jen letmá pusa a cítím vůni. Nic se ale nesmí přehánět. Například když mi někdo přijde do prodejny (je jedno,zda je to žena co muž) a já se nemůžu ani nadechnout, jak je silně zcákaný parfémem. Ale na druhou stranu - voní mi i brácha, když dělá dřevo a čistí motorovku, voní mi automechanici, prostě benzín, nafta, dokonce i motorové oleje
Ano, mám to ráda
Každému klukovi sluší něco jiného. Samozřejmě určitou roli hraje i věk, zda je to kluk nebo muž. Také jeho záliby, hodně si je pak spojuji dohromady. A oblečení. Na každou příležitost mají moji přátelé jiný parfém. Mladí kluci teď hodně ulítavají na parfémech od Angry beards, ale ty mi moc nevoní, pak mají také v oblibě Huga.. Já miluji na muži Ralph Lauren Polo Blue, je svěží a odvázáná. A Armani Code- je to taková směs italské svobody a citrusů spolu s bergamotem, sluší i mladým klukům... s tou bych snědla snad každého
Wow, zajímavé. Čekal jsem že to bude tak 50/50 ještě s ,,Je mi to jedno" jelikož jsem předpokládal že mnoho kluků/mužů moc parfém nepoužívá(spíš jen deodorant). Aspoň mně to tak příjde, protože v mém okolí jsem občas cítil parfém z nějaké té holčiny, ale u chlapa je to bída, snad jen jednou/dvakrát, stejné je to i ve městě, projde chlap-nic, projde ženská-občas.
Ale taky je to možná tím, že bydlím na moravě XD
Ano, mám to ráda
Myslím, že je občas dobře, že to necítíte jen tak volně na ulici... A ještě lépe je,že necítíte nevábný odér. Kolikrát se mi stane, že minu na ulici paní a její těžký parfém mi v nose zůstane pěknou dobu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.