Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Posouzení poštovní známky

Od: david* odpovědí: 3 změna:
Zdravím,, zajímá mě nezaujatý názor na tuto poštovní známku, všimněte si nad levým mečem drobné vady na tisku. Moje otázka zní jestli je tato poštovní známka díky této odlišnosti něčím výjimečná. Mou pozornost to upoutalo ale prý se jedná o běžnou známku nějak nezajímavou tak nevím k čemu se přiklonit,, děkuji za váš názor
Posouzení poštovní známky
Posouzení poštovní známky #2

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

1x

Dotaz bych dala filatelistům nebo v jejich sekci na Sběratel.cz

hodnocení

0x

Známka se mi nijak zvlášť nelíbí a navíc už neplatí, ale na to jste se asi neptal :)

Pro filatelisty bude spíš důležité, jestli tu chybu tisku má třeba jen jeden štoček (a tudíž by to bylo vzácné), nebo jestli tu samou vadu má třeba celá série (a tedy je to prakticky bezcenné), ale to vám poví jen odborník filatelista.

hodnocení

0x

Jde o alegorii Matky republiky. Známka je z roku 1919. Čistá známka byla za dvacku, dnes může mít hodnotu vyšší. Na cenu má vliv zoubkování, deskové vady a deskové značky. Je známo velké množství padělků. Tuhle "zvláštnost" možná nezaevidovali?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]