Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co znamená pokud někdo řekne měl ses líp učit?

Od: jdjeje odpovědí: 11 změna:
Např někdo řekne že má nový auto (pouze konstatuje) třeba pěkný vzhled, červená barva, a na to mu druhý člověk řekne že "se měl líp učit" když zároveň vůbec nic neřekl o tom že by chtěl takové auto, pouze konstatuje že ta osoba má nové auto.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x
Vynoří se týpek z žumpy a prosí svého asistenta:
„Podej mi prosimtě kladivo.”
Dostane kladivo a ponoří se do žumpy. Po chvíli se vynoří a zase:
„Podej mi prosímtě klíč 15tku.”
Ponoří se...Za chvíli se vynoří a říká kolegovi:
„Vidíš, kdyby ses líp učil, nemusel bys jenom podávat.
25.07.23 15:38
Trefné *haha*
25.07.23 17:42

*haha*

hodnocení

0x

¨Záleží, v jakém slovosledu to sdělí, jakým tónem a co tím zamýšlí.

Občas jsem používal...kdybych se hůř učil, mohl jsem dělat co ty...

vtip

Klasický židovský vtip o vzdělání a majetku.

hodnocení

0x

Väčšinou sa to povie takému človeku,čo je nespokojný so svojou prácou a zárobkom.

hodnocení

0x

To platilo dřív - vzdělaný člověk si vydělal více peněz. Dnes, když maturitu udělá i sousedova kočka, tak to neplatí. Znám spoustu vysokoškoláků, kteří dělají práci, na kterou by stačila střední škola a vydělají prd, ale taky znám jednoho, který je vyučen a staví lešení pro fasádníky a má fajn peníze a postavil si barák.

Pane sisi,

staví lešení

ale to je dřina, kterou bych nechtěl dělat. Ale někdo to má dobře placenou posilovnu.

Navíc nebezpečná. Žádné uvazování a samá akrobacie.

Vážou se, ale jen k tomu spodnímu patru a jak kdo. Něco jiného jsou tři patra, nebo 12 pater.

Tak za stavbu lešenia má zaplateno,obyčajný horolezec nie a tiež riskuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]