Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkusenost s následnou péčí po totálni endoproteze

Od: wydra® odpovědí: 3 změna:

Poradite mi, prosím někdo, kde dobrá, následná péče, kromě Berouna (obsazeno do konce září).S lůžkovou částí! Ideálně Praha. ale neni to zásadní. Díky!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Kdysi ležela moje známá po endoprotéze tady Lůžková část | Ge/... a pochvalovala si, je to už ale spoustu let, jak to funguje teď netuším...zkuste zavolat a informovat se.

liska5
hodnocení

2x

Mám dvě TEPky. Určitě se nechat odvézt týden po operaci do nějakého rehabilitačního ústavu. Lázně nejsou tak důsledné a často hned nenavazují. Je méně těch hodin s fyzioterapeutem i skupinových cvičení. A na tom začátku hodně záleží. Jsem z velké dálky, a byla jsem v RÚ v Hrabyni. Tohle není sice pro Vás, ale i já to měla asi 90 km od domova. Klidně tedy sáhněte dál.

hodnocení

Dekuji, dekuji, diky! Je to pro kamaradku, je z Moravy, oper bude Motol. Ano, i dr doporucil ihned, tak uz jsem nasla, Praha - Prosek a je to zabukovane! Jasne potrebuje s luzkovou casti. Pry je to tam dobre. Pojede rovnou z Motola tam! Tak kdybyste pro nekoho nekdy potrebovala, muzu ja doporucit!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]