Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kontakt na proutkaře

Od: milena odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, bydlíme u Ledče nad Sázavou a ráda bychom na pozemku vybudovali jezírko. Můžete , prosím, doporučit kontakt na proutkaře?

Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Např. katalog.sluzby.cz/...
Když najdou vodu, poradí většinou i množství, vrt, čerpadlo
milena
hodnocení

Děkuji za odpovědˇ. Hledám kontakt, nebudu chtít vrt :)

hodnocení

0x

Tak prutkár vám možno najde zdroj prameňa v hlbke,no neprinúti vodu vyvierať.

milena
hodnocení

Děkuji za odpovědˇ, hledám kontakt na proutkaře a snad ani nečekám, že přinutí vodu vyvěrat :)

id
hodnocení

0x

Proutkař na jezírka neexistuje. Musíte hledat firmy, které dělají vrty a ti mají své lidi. Musel by to být zázrak, aby se proutkař k vám obtěžoval k vůli jezírku. A když už, tak vám poví ... zde je voda v hloubce 12 m. Co s tou informací budete dělat?

milena
hodnocení

...možná moje informace o jezírku byla nadbytečná...je to opravdu tak divné, když chceme vědět, jak vypadá situace s vodou na pozemku? :)

id
Není to divné, proto musíte kontaktovat firmy provádějící vrty. Ti spolupracují s proutkaři. Je to divné na pochopení?
milena
hodnocení

Je to pro mě nová informace. Můj děda proutkař mi to nastavil nějak jinak.

Děkuji za Váš čas.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]