Nejste přihlášen/a.
Jakou vlastnost nebo jakého chování(třeba nějaká konkétní situace) (si) nějvíc vážíte/nesnášíte na lidech?
Mám ráda hodné lidi, kteří jen nekoukají jak druhého obelhat, podvést a něco z něj mít. Lidi s dobrým srdcem na které je spolehnutí a dá se jim důvěřovat. Takoví lidé jsou poklad a je třeba si jich vážit. Laskavost, dobrosrdečnost, vtip, nadhled, shovívavost, moudrost. A nevážím si opaku, ačkoliv hodný, ale hloupý člověk mi nevadí.
A já sama bych jednou ráda taková byla. Myslím, že hodná jsem a důvěřovat se mi dá, ale někdy přeci jen trochu lžu. Třeba, že jsem byla s kamarádkou a kecala jsem na schodem s kamarádem nebo, že už mám úkoly a třeba je ještě nemám. To není moc hezké, no. A moudrost, nadhled, atd. to se mě (snad zatím) moc netýká teda. Snad bude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.