Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čeho si vážíte/nevážíte na lidech?

Od: leo* odpovědí: 12 změna:

Jakou vlastnost nebo jakého chování(třeba nějaká konkétní situace) (si) nějvíc vážíte/nesnášíte na lidech?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jiofa
hodnocení

4x

Úctu k životu druhého, skromnost, pokoru.

Sobeckost, přetvářku, lhostejnost.

hodnocení

3x

Upřímnost, spolehlivost, empatie

Lhaní, přetvářky, pomluvy, závist

ltz
hodnocení

2x
Upřímnost, skromnost, hrdinství.
Nadutost, povýšenost, nepřejicnost.

liska5
hodnocení

2x

Mám ráda férové jednání, smysl pro humor, ohleduplnost, úctu, samostatnost, odolnost, selský rozum, sportovního ducha, kreativní pohodáře,

Nesnáším podrazáky, egoisty, bezohledné manipulátory, agresory, lháře, slizouny, ufňukané bačkory, afektované, líné a bordeláře

id
@liska5, vy mi vidíte do hlavy? Lépe bych to nenapsala, máte ta 1*

vojvoda
hodnocení

1x

odvaha, rozum, inteligence

zrada z vlastních řad, slabost, stupidní ignoranství.

hodnocení

1x

Čestnosť a nečestnosť, lebo vaše slovo vám nik nezoberie,môžte sa ho len vzdať.

hodnocení

0x

Že nejsou zblblí ať už covidismem, válkou, homosexualitou a jinou stádovou propagandou. Že jsou upřímní, nefalešní a neserou se do cizích záležitostí. Že si váží sami sebe a ne názoru druhých.

hodnocení

0x
Vážím si lidí, kteří nezatěžují systém jakýmkoliv způsobem a vadí mi ulhanci.

hodnocení

0x
Vážím si upřímnosti,obětavosti,laskavosti,přátelství,skromnosti,
inteligence. Nesnáším lhaní,manipulace,pomluvy,neuprimnost,egoismus,omezenost

hodnocení

0x
Vážím si laskavých lidí, nesobeckych a skromných.
Když mají ještě smysl pro humor,je to dokonalé.
Nesnesu hulvaty,násilníky,lháře. Nemám ráda takové lidí,co sbírají drby a dále je roznaseji.

verca*
hodnocení

0x

Mám ráda hodné lidi, kteří jen nekoukají jak druhého obelhat, podvést a něco z něj mít. Lidi s dobrým srdcem na které je spolehnutí a dá se jim důvěřovat. Takoví lidé jsou poklad a je třeba si jich vážit. Laskavost, dobrosrdečnost, vtip, nadhled, shovívavost, moudrost. A nevážím si opaku, ačkoliv hodný, ale hloupý člověk mi nevadí.

A já sama bych jednou ráda taková byla. Myslím, že hodná jsem a důvěřovat se mi dá, ale někdy přeci jen trochu lžu. Třeba, že jsem byla s kamarádkou a kecala jsem na schodem s kamarádem nebo, že už mám úkoly a třeba je ještě nemám. To není moc hezké, no. A moudrost, nadhled, atd. to se mě (snad zatím) moc netýká teda. Snad bude.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]