Poblíž domečku kde bydlím protéká lesem říčka, kde si chodívam zaplavat. Oblíbila jsem si plavání bez plavek, čili na Evu jak se říká lidově. Proto chodívam k večeru, kdy už u vody nejsou lidi, abych mohla do vody nahata. Občas se mi stane, že když plavu, nebo vylézam z vody, někdo přijde si vodě taky zaplavat nebo jenom tak vyvenčit psa. Reakce lidi jsou různá, někteří počkají až odejdu, někteří bez ostychu vlezou taky do vody, někteří dělají že to nevidí. Jsem žena takže takže reakce jsou celkem pozitivní. Jak by jste reagovali vy, kdyby jste přišli k vodě a tam někdo plaval nataty, jak by jste reagovali na nahatou ženu a jak na nahateho muže
Vzhledem k tomu, že jsem strávila spousty času na nudaplážích a ve společné sauně, nereagovala bych nijak - za předpokladu, že naháč by taky nereagoval Nahé tělo je normální, když se neproducírujete po městě nebo na podobných místech, kde se to opravdu nehodí.
Záleží na tom kolik je vám let. S nahatými dvacítkami lezoucími z vody jsem svého času běžně prohodil i pár slov. U zralé paní bych nedělal že ji nevidím, ani se zbytečně nepřibližoval, jen ji nechal s obdivem napokoji
V životě už jsem pár nahých žen i nahých mužů viděla, tak bych reagovala stejně jako kdyby byli v plavkách, tedy nijak. Odešla bych v případě, pokud by se chovali nějak nestandardně
Jak? podíval bych se a tím to hasne, ovšem asi by to pro Vás mohlo bý horší kdyby tak okolo šel nějaký purítán!
Jinak když nám bylo 15-17 (kdeže ty loňské sněhy jsou, od září budu důchodce!), tak jsme se kamarády běžně koupali na Adama- na Plumlovské přehradě na skále za plného provozu, na pláži nebo pod Moudrou pak večer
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.