Nejste přihlášen/a.
11x
S tímhle způsobem vyjadřování jsi se dostal na gymnázium? Kristova noho, kam to ten svět spěje... ![]()
A abych i odpověděl... Ne, není to dobrý nápad. Tedy pokud nechceš mermomocí dělat křena. Nemluvě o tom, že sám píšeš, že jsi se s ní nikdy nechtěl bavit... tedy pokud jsem správně porozuměl jazyku Tvého kmene.
6x
Co by delal s tebou, kdyz muze byt s ni? A jeste abys jim delal korena. Na to nemusis byt genius, aby Te doslo, ze jses navic.
3x
Ty bys potřeboval vojnu a 2 letou abys zjistil že chlap čúrá ve stoje a nefňuká kvúli někomu kdo si radši vyjede do přírody s pěknou babou než aby utíral zadek svému ubrečenému kamarádovi
Koukej se sebrat najdi si babu
Venku je hezky tak ji v prvním remízu polož na záda pořádně si užij at se taky múžeš chlubit žes už konečně chlap
3x
Zkráceně...Vy nechcete s tou dívkou nikam jet a ptáte se neznamých lidí jestli s ní někam jet.Dobré.
Silně mi to připadá že žárlíte (vyjadřování mi připomíná ženu) a chcete si přítele přivlastnit. Nechte ho si vybrat. Lásku nemůžete nikomu vnucovat.
2x
Každopádně tě mohu uklidnit, ty jseš teď volný a můžeš si najít nikoliv kamarádku, která ještě labilní, aby si s ní jezdil na kole a dělal jí křena.
Kolik ti prosím tě je, jsi na normálním gymnáziu? Takže 16:17? Tak si najdi normální holku a choďte spolu k vodě, nebo na výlety, já bych v 16:17 rozhodně nechtěl nějakou labilní na to jsi jezdit na kole ve 3, zvláště když je jak ty říkáš divná
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.