Nejste přihlášen/a.
K letu neodmyslitelně patří koupání se ve vodě, dáváte přednost bazénu nebo přírodě (řeka, rybník a podobná zařízení).
Koupete se v plavkách nebo máte rádi bez plavek.
Co tak pozoruji pár roku, že lidi čím dál tím víc ubývá u přírodních toku, a ubývá i odvážných lidi koupajicich se bez plavek, dá se říci že už nikdo, co je udivujici že u řeky mívají i malé děti plavky.
Je mi skoro 50 let, jako kluk si pamatuji, že na vesnici u řeky bylo běžné že malé děti chodili bez plavek, když nebyly zrovna plavky po ruce jsme šli ještě v 10 rokach bez plavek a nikdo to neřešil, dospělí se koupali nazí na večer kdy tam nikoho jako nebylo, kolik krát když se stmivalo to byl u řeky sám naháč, u řeky bylo plno lidí.
Koupete se v plavkách nebo máte rádi bez plavek.
Co tak pozoruji pár roku, že lidi čím dál tím víc ubývá u přírodních toku, a ubývá i odvážných lidi koupajicich se bez plavek, dá se říci že už nikdo, co je udivujici že u řeky mívají i malé děti plavky.
Je mi skoro 50 let, jako kluk si pamatuji, že na vesnici u řeky bylo běžné že malé děti chodili bez plavek, když nebyly zrovna plavky po ruce jsme šli ještě v 10 rokach bez plavek a nikdo to neřešil, dospělí se koupali nazí na večer kdy tam nikoho jako nebylo, kolik krát když se stmivalo to byl u řeky sám naháč, u řeky bylo plno lidí.
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
michalverner
6x
Co tak poslouchám tak je spousta lidí přecitlivělých. Strach z nemocí. Co kdyby se z vody v řece udělal nějaký pupínek. Nehygienická voda v rybníce, ryby-fuj apod. .Tito lidé raději navštíví bazén.Je však zajímavé že za celý den stravený v bazénu využije toalety pouze pár jedinců ačkoliv se u stánků dělají fronty na pivo či limonády.
Pokud jde o plavky u dětí. Normálního člověka by to nenapadlo ovšem jistá skupina lidí za nahotou dětí okamžitě vidí sexuální podtext. Dle mě právě tito lidé potřebují sexuologické vyšetření.
Pokud jde o plavky u dětí. Normálního člověka by to nenapadlo ovšem jistá skupina lidí za nahotou dětí okamžitě vidí sexuální podtext. Dle mě právě tito lidé potřebují sexuologické vyšetření.
0x
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]