Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zamyslete se a popiste sve pocity, myslenky..

Od: hangar® odpovědí: 21 změna:

..anebo Vas dojem. Jakakoli myslenka postreh ci pocit muze byt dulezita, co to zkusit..?

Vsem predem dekuji.

Na slabsim pc nemusi byt video plynule, pro plynulost je treba vpravo nahore vypnout HD a scaling

Pro shlednuti doporucim spustit posledni verzi Internet Explorer.

vimeo.com/...

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

Vnitřní prázdnota, naučené stereotypy a přesto ... dám napít květině, vím jak se cítí, potřebuje vodu. Naruším stereotyp novou deskou, i když se bojím něčeho nového. Co se stane pak? Obraz rozjitří otupělou duši.

doplněno 06.07.10 23:41:

Na mě to právě nepůsobilo deprimujícím dojmem, ale takovým jakoby známým (to je nepřesné slovo, nechci aby to vyznělo jako osobně známé, ale takové jako když koukáte na starý obraz a přijde vám povědomý, i když víte že je to hloupost). Takové to "dodržuj řád a řád dodrží tebe" ale podané v extrému.

doplněno 06.07.10 23:43:

Hodně mě tam oslovily ty kontrolky... kontrolka v hlavě. Tohle musíš, blik. Tohle nesmíš, blik...

pu®
hodnocení

0x

*sok* (líp by moje myšlenky vyjádřit nešly...) Nicméně slovy - Celou dobu jsem musela myslet na film Kruh, od příborů na řetězech mi hlavou běžely chudiny anorektické holky a ten obraz na zdi mi z dálky připomínal Munchův výkřik (zblízka už působil pozitivněji). Obecný dojem je obava ze sebe sama, ale ze všeho kolem taky, takže zbývá zase jenom to Já. Deprimující.

mil®
hodnocení

0x

Prázdnota, obava z nového nepoznaného, šedost dne,

knopka*
hodnocení

0x

Vyvolalo to ve mně pocit že takhle se cítí hluchý nebo hluchoněmý lidé,kontrolka-zvonek.

hodnocení

0x

*plac*Já jsem měla strašnou potřebu vzít sukně (které nenosím) do hrsti a utíkat. Zdrhat ze všech sil. Jedno kam. *klik*

amlim*
hodnocení

0x

Psycho...čím se dnes lidé zabývají...někdy si myslím, že už sem nepatřím...?

pt®

Pro mně: nepřirozené, vyumělkované, prázdné, na zblbnutí a ztráta času. PT /stařenka/

hodnocení

...treba sem naopak nepatri ti ostatni...

knopka*

...i ty Brute? *smich*...

marenka*
08.07.10 07:55

;)

magda3*
hodnocení

0x

Nevím, jestli umělecké nebo amatérské-ale připomíná mi to stav šoku, šoku po nějakém hrozném zážitku, snaha utéct, žít jako stroj, jen to, co musím, nic zatím neřešit, jen přežít a jen ze setrvačnosti plnit běžné povinnosti, na nic nemyslet, nic neřešit - jen přežít

marenka*

*hej*výborná myšlenka *palec*

pu®
hodnocení

0x

Hangáre, a co Vy? Mně by zajímalo, proč Vás to zajímá, jestli Vám nevadí se sem svěřit.. ;) A co napadlo Vás?

hodnocení

...neco kdy je vyraz "osobni" dost slabe slovo...

slonbonjohn*

Lidi, který myslí na jakousi sebevraždu, by v takových dílech neměli nic hledat. ;)

hodnocení

Ale...:D

Pouze nezodpovezene otazky aspon trochu vedouci k zamysleni...

Je to stejne jako s tovarnou na orechy..

slonbonjohn*

Pokud je to tak, je mi bližší ležet na zádech a přemýšlet o životě brouka.

pu®

OK, "fair enough" by řekl Saxon.. :)

knopka*
hodnocení

0x

Taky by mně zajímalo co tím chtěl básník říct *nevi*.Dala jsem do překladače ten text a přijde mi to jako působení LSD na mozek :D.No jo no,prostý lid nikdy nepochopí génia *smich*.

marenka*

Knopko, můžu ti říct, že LSD na mozek působí přímo šíleně. *zed*

knopka*

Mařko že by? :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]