Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik je normální mít našetřeno v 18 letech?

Od: chorvat odpovědí: 3 změna:

Ahoj, dneska jsem se zamyslel, kolik vlastně je dobré mít našetřeno v 18 letech. Já osobně brigádničím, ale stejně skrz přítelkyni, auto a volný čas utrácím a užívám si života a tak se mi ten účet točí okolo 12 tisíc. ( nepotřebuji poslouchat jak můžu mít tak málo atd atd... chtěl bych jen vědět, jak to tak dneska děti mají. :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sasa*
hodnocení

2x

Co chceš slyšet? Norma neexistuje. Čím víc, tím líp, záleží na co našetřeno? Na auto je to málo i z bazaru.Máš ubytování?

gene
hodnocení

1x

Nevím jak dneska ale já měl v přepočtu na dnešní hodnoty v tomto věku už vyšší statisíce kapitálu :)

existuje něco jako marshmallow test, kdyby mi to bývali udělali, tak bych určo vyhrál, já sadil vždycky na odloženou spotřebu :))

id
hodnocení

1x
Ptáte se kolik mají mít našetřeno děti. Sám jste dospělý, nechápu. To chcete vědět kolik našetří rodiče dětem a dají jim v 18 letech?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]