Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet u babičky

Od: verunecka odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, budeme u babičky, má neomezený internet u T-mobile, i tv od nich, spotřebovává normálně data, občas něco stáhne, pohoda. A brácha hoooooodně moc stahuje, klidně třeba 50 giga denně. U babičky budeme chodit na koupák a budeme jí pomáhat na zahradě, ale večer bude brácha určitě stahovat, tak se bojím, aby babičku třeba neodpojili nebo tak. Když z ničeho nic bude mít za měsíc obrovskou spotřebu internetu. Nevíte jak to je prosím? Moc děkuji. Vím, že se to jmenuje neomezený internet, ale stejně si říkám, že to třeba něčemu vadí a tak. A to by mě mrzelo, kdyby babička měla potíže.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Nebojte, neodpoji
verunecka
hodnocení

Moc děkuji. No snad to tak je, já nechápu na co ty streamy stahuje, když je to online, ale nedá si prostě říct.

To je dobře že všechno stahuje, jednou možná smažou tvůj oblíbený obsah a jediný způsob jak se něj kdy podívat znovu bude tak, že ho nahraje někdo jiný kdo si ho "zbytečně stáhl". Taky by sis měla oblíbené věci stahovat.

chad

Jestli stáhne 50 giga za den, tak by mě zajímalo po měsíci, kam to ukládá :))

verunecka

Na externí disky. Přeje si je na narozeniny, Vánoce a chodí na brigády, takže v tom problém není. Má jich dost.

hodnocení

0x
To je v pohodě, je to v pořádku.

verunecka
hodnocení

Moc děkuji i tobě. Už jsem skoro klidná.

50giga
hodnocení

0x

50 giga denne teda moc v poradku neni, jednak je to na doktora a pokud to ma vzduchem, tak problem :))

Co s tim stahem bracha dela?

verunecka

Myslím že na většinu ani nekouká, ale někdy si pozve kámoše a dívají se na to. Nestahuje sprosťárny, tedy myslím, ale streamy různé z Twitche. A proč je to problém vzduchem? U babičky jsme na wifi. Ach jo, tak já mu řeknu ať tam nic nestahuje, ale jestli mě poslechne, to nevím teda.

50giga
hodnocení

0x

Zadny internet NENI NEOMEZENY :)

Bud je omezena rychlost nebo objem!

Ani neomezene volani a SMS nejsou neomezene a pocitaji se, ve VOP je napsano, ze od urciteho poctu se bude uctovat! :)

verunecka

Aha, tak to vůbec nevím a pochybuji, že babička ano. Ale doma nám internet funguje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]