Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tip na dárek pro ženu?

Od: maart odpovědí: 10 změna:
Zdravím všechny, vídám se pravidelně s kamarádkou, se kterou se znám rok a cítím, že oba považujeme náš vztah za intenzivní. Jen dodám, že nejde o vážný vztah, ale o kamarádství i s intimitou, zkrátka se vším všudy. Při posledním setkání na oslavu toho, že se známe rok, pro nás objednala dort a to bylo dost emotivní;)
Rád bych také daroval něco emotivního, co se hodí pro tuto situaci,
co má nějaký příběh a potěší;) Pro ženu kolem 40 let.
Něco vyberu každopádně, ale jen se ze zvědavosti ještě zeptám…
Kdyby jste byly tou kamarádkou, očekávali by jste něco nazpět?
Dotaz směřuji spíše na ženy, rád se nechám inspirovat. Díky:)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Jak pravil klasik "Diamanty jsou věčné";)

hodnocení

2x

Květinou řekneš vše.

(A něco k tomu.)

21.07.23 15:06
hodnocení

2x

Womanizer

liska5
hodnocení

0x

Náramek. Být Vámi, preferovala bych korálky z minerálů, které by ji mohly oslovit. Letos jsem jich darovala několik a pokaždé jsem se trefila..

Opravte si: žádné kdyby jste, ale kdybyste byli na jejím místě.

verunecka
hodnocení

0x

Tak teda vztah bez lásky to jsi teda čuně. Nejlepší dárek je takový, který jí udělá radost, přece. Jako můžeme ti tady napsat tipy, ale známe ji? Ne. Co má ráda? Jestli je knihomolka, bude to jiné než když bude horolezkyně, ale vidím že jste celkově oba dva hrozní bez lásky, tak jí pozvi na nějakou lepší večeři se zážitkem nejlíp a je to.

id
Až dospěješ, ráda se tvé odpovědi zasměješ. A vzdechneš - proboha, co jsem to plácala ...
verunecka

Já budu mít vztah jen z lásky. Nevím proč bych se měla jen tak pelešit. Nebudu.

@verunecka *haha* můro jedna pelešivá

hodnocení

0x

Nová prsa... Vaše peněženka i Vaše kamarádka emotivně uroní slzičku a to pak panečku bude intimita... tedy až se jí to zahojí.

hodnocení

0x
@infantilni Nejlépe průmyslový vysavač :) :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]