Nejste přihlášen/a.
Prožívali jste se mnou příběhy jorkinky Dorotky, její nemoc a já jsem vám byla za to velmi vděčná. V březnu měla 18 let a už byla hodně špatná. Hluchá, slepá, porušená rovnováha, nefungující ledviny. Včera jsem nechala trápení ukončit. Doma je strašně prázdno. Pejska jsem měla 44 let a teď už to nejde. Už bych nedochovala.
Neznám vás, ani Dorotku. Za to vím, že pejsek nikdy nezklame. Bude chybět ťapkání při návratu domů, olíznutí, neopakovatelné pohledy, přitulení, ... Zažili jsme, hodně obrečeli (mám obavu, že za žádného člena rodiny tolik slz již nevyteče) a vzpomínáme všichni stále. Slova jsou zbytečná - držte se.
Je mi to líto, cítím s vámi a vrátily se mi vzpomínky na našeho pejska Filípka, který už s námi není 20 roků. Držte se.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.