Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Turistická značka

Od: magdon® odpovědí: 15 změna:

Tak přemejšlím*zmateny*, kam asi tak vede cesta, označená touhle značkou... ;)

Turistická značka

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Tudy domů?*zmateny**nevi*

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, nemusí to být nutně turistická značka. A jen fotograf (asi tedy Vy) bude vědět, zda není v blízkosti např. ubytovna pro uprchlíky z Ukrajiny, kam směrovka ukazuje (a to nám jistě později napíšete). Zdravím!
doplněno 14.07.23 11:50: Když si ten obrázek zvětšíte, tak je vidět velmi solidní až profesionální provedení té cedule. Takže, rychle malované turistické značení to nebude.
hodnocení

To Vám nenapíšu, protože to nevím *nevi*. Je to na kraji lesa v Lužických horách a žádné ubytovny jsem si tam nevšiml.

11.07.23 11:24
hodnocení

0x

Doprava.*cteni*

id
hodnocení

0x
U nás podobné značky jsou vidět na zábavných okruzích Cesta za pokladem. Jsou různě barevné okruhy- červená, modrá a víc nevim, jen tyto dva jsme šli.

liska5
hodnocení

0x

Třeba se jde po stopách 2. ukrajinského frontu.*smich*... No jo, ale to by tam byla sovětská*zmateny*

hodnocení

Nejdřív mě napadlo, že značkař šetří materiálem a prostě místo dvou různých šipek použil tuhle dvobarevnou. Jenže - žlutá trasa tam skutečně vede (běžně značená), ale modrá široko - daleko není.

Přiznám se, že kdyby tam byly nějaké jiné barvy, než právě tyhle, asi bych tomu nevěnoval pozornost *smich*

liska5

Myslím, že ta modř na našich turistických značkách má jiný a sytější odstín. Tipla bych si na nějaký poznávací okruh s lokálním značením. I když ta Ukrajina se mi pořád nabízí. Je cestou více takových značek, nebo jen tato z recese? Já bych se po nich vydala*bezim*

hodnocení

Viděl jsem jen tuhle jednu. Šel jsem opačným směrem (po žluté), měl jsem za sebou přes 10 km náročným terénem *uf* a pár km ještě před sebou, takže mě ani nenapadlo se vracet a hledat další podobné značky.

1234
hodnocení

0x

Neotočil negdo šipku? Horní Slezko je na druhou stranu *smich*

liska5

Pokud je v Lužických horách, tak ukazuje správně...

hodnocení

0x

Trochu mi to připomíná nápisy z roku 68. Tehdy se psalo (asi vápnem) na zdi. Výmluvný vzkaz zněl: Moskva 2000 km ⇒.

hodnocení

0x

Do/z Kytlic? Jen to pořadí barev jaksi neodpovídá.

Turistická značka #2
liska5

Ukrajina má dole obilí a nahoře modré nebe.

To jo, ale uniká mi souvislost mezi Ukrajinou a Lužickými horami. Kytlice jsou v místě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]