Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Křivé zuby

Od: kluk odpovědí: 6 změna:
Jsem celkem hezky a všichni mi to říkají, ale jediný problém je, že mám křivé zuby a myslím si, že se holkám kvůli tomu nelíbim

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

3x
Děkujeme za sdělení. A co my s tím?
Takovéto arogantní odpovědi , bych rovnou mazal *zed*

By mě zajímalo, zda by byla arogance a hlavně přínos pro tazatele v odpovědi:

" Neboj, jsi hezký kluk a křivé zuby nevadí. Holká se líbí i hezké oči, které třeba máš a pak si zubů nikdo nevšimne, pokud je nevyceníš jako kůň".

K čemu mu taková odpověď bude? Leda k tomu, že s tím nic neudělá.

Taky mohl sesmolit víc vět na toto téma a hlavně nás pozdravit, jak je slušností. Není právě absence pozdravu arogance?

Hlavně takové typy na něco neupozorňovat. Dnešní člověk je křehký a háklivý.

K čemu je typ člověka, který nesnese kritiku svého chování, byť by byla pravdivá (možná o to hůř) a místo toho, aby na základě toho se zamyslel a začal sám se sebou něco dělat, tak si raději sáhne na život, protože je to prostě rychlé a bez práce. To to je za dnešní labilní společnost?

Je snad správné takové chování tolerovat ba přímo pěstovat? Neříct realitu, jak se věci mají.

Raději je nechat x let v bludu a pak je nechat v dospělosti trápit?

rodice-a-deti.cz/...

idnes.cz/...

blesk.cz/...

blesk.cz/...

hodnocení

1x
Aha. A je to fakt jen kvůli křivým zubům? Jestli to není v chování nebo tak, tak skočte za zubařem, on si už poradí. Na mnoho případů křivých zubů platí rovnátka. Druhů je mnoho, po konzultaci a prozkoumání stavu zubů zubař doporučí nejvhodnější rovnátka pro daný problém.
Super odpověď *palec*

liska5
hodnocení

0x

Kolik Ti je? Když Ti začaly zuby lézt a křivě růst, tak už jste měli začít chodit na ortodoncii. Tak se tam objednej, co se s tím dá dělat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]