Na balkoně mi pere slunce, mám tam přes 30, někdy o hodné více, a on tam chce ležet na křesle. Chvilku ho tam nechám, pak ho vyženu, zavřu balkon, tak se aspoň tiskne ke dveřím. A v noci já spím klidně i bez deky, jak je mi vedro a on si zaleze pod ní, a to dělá celléta. Ten snad má předky od rovníku. doplněno 07.07.23 16:26: Vypadlo mi pes, omlouvám se
Teď jsem trhala rybíz a pejsek byl se mnou venku. Rozplácnul se v tom svém černém kožíšku na plném slunci. Protože my spolu mluvíme a on umí poměrně dobře česky , tak mu povídám, že se upeče. A že to teda mohl zůstat u cikánů, tam by to bylo rychlejší. Moudře se na mě podíval, ale ani se nehnul .
JIndy, když ani není takové horko, zaleze do pivoňkového houští. Pejskové mají svoji hlavu a hlavně - velí jim především Příroda.
To křeslo ho láká a tu chvilku, co tam na balkoně je, si určitě lebedi na slunicku. Myslím, že až mu bude hodně horko, tak odleze sam. U sousedů mají také balkon, ale prázdný a pejsek se tam jenom projde, podívá se po okolí co je nového a zase zaleze do místnosti.
Také jsme měli v rodině teplomila. Fena a chodívala si lehat do svého hnízda, které si vybudovala v písku.Teplota cca 50 Celsiů - možná více. Dožila se 13 roků.
Sasa, bouráte mou teorii - já se domníval, že se mi psiska chladí tím, že v písku a štěrku odhrabou suchou horkou vrstvu a zakempují v mokrém a studeném...
sasa*
No říkám byla teplomilná a jinak skutečně vpořádku!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.