Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký máte názor na lidi co dělají pravopisné chyby?

Od: hb44 odpovědí: 23 změna:
Jaký máte názor na lidi co dělají pravopisné chyby?Tak co?

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Děláte je také. Dotaz je souvětí a patří tam čárka. ...lidi, co... :)

Moje názory jsou od téměř bezvýhradné tolerance až po vztek, kdy někdy buším pěstí do stolu. Kdysi jsem pracovala s mnoha texty od různých lidí. Každý občas chybu udělá, já nejsem výjimkou. Nikdy mi nevadily texty plné chyb od odborníků a machrů v nějakém oboru, od nadšenců pro nějakou věc. Vždycky mám vztek, když vidím chybu v textech na iDNES, v Novinkách, Deníku... Tam to jeden placený za písemný projev napsal a druhý placený za kontrolu textů nenašel.

hodnocení

7x

To se stane každému, pak jsou lidé, dis...který má problém s iy.

Spíš mi vadí jiné věci.

Tak co?...Tak nic. Hezký den.

hb44
hodnocení

Děkuji za názor. Vnímam to podobně.
p.Milane. chibyčka "Dys" :-D

Juro, jak je to možné? Vždyť jsem to opisoval s tvrdým Y. Ale je tam měkké i. Mezi okem a prstem na klávesnici se stala chyba.

Omlouvám se.

p.milane není zač se omlouvat,

Já jako úředně potvrzený DYS. snad na vše, to velice dobře chápe:-D

Já dys nejsem, ale měl jsem jen dostatečnou z českého jazyku. Dříve z krasopisu taky jen za 4.

Ale Milane, Vy jste to napsal správně. Měl jste přeci na mysli Dis, jakožto titul, né?*smich*

hodnocení

6x

Že to mohou být fajn lidi, třeba ve svém oboru výjimeční, jen jim ta gramatika není vlastní... nevadí mi to.

Mně bohužel víc vadí ti, co mají neustálou snahu druhé opravovat..

hodnocení

5x

Já se cizí chybě zasměju. Spíš mi vadí ti, co okamžitě druhé poučují a opravují, jako by byli sami bezchybní ve všem.

Kdo jsi bez viny, hoď kamenem!

liska5
hodnocení

4x

Spíš rozdejchám chyby řemeslníků, co měli češtinu naposledy na základce, než chyby přemoudřelých intelektuálů, co se se snaží vyjádřit ultraspisovně. Např.:... vy by jste ho chytili obouma rukami, kdy by jse pernamentně oběvoval...

mnd®
hodnocení

3x

Nevadí mi to.Tady na poradně je jich hafo.I já.

zacek
hodnocení

3x

Tak mňe to ňijak nevaďí. Hlavňe, že to dává smisl a de to prěcíst.

Horší je dyž ňekdo napisě dotaz kerí zacne Velkím písmenem, a skončý tecku. Ale žadné ynterpunkčňý znamínko a dotaz je celé odstavec s 15 řádkamy.

*mir**smich**smich**smich*

odmlena

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @milancukrar z důvodu porušení pravidel poradny. ]

hodnocení

2x

Ja by som ich rozdelil na dve kategórie. Tí,čo im gramatika veľmi nešla a spravia chyby,tak nad tými sa ani tak nepohoršujem a potom tá druhá kategória,ktorí píšu povrchne a vlastne ignoruju gramatiku,tých veľmi nemusím,lebo taký sú aj v živote.

id
hodnocení

0x
Vyjmenovaná slova by snad mohl zvládnout každý. Já také sekám chyby, hlavně slovosled mi dodnes nic neříká. Nejsem
zdejší rodák, ale za ty roky, co zde žiji, mě to neomlouvá.

hehe
hodnocení

0x

Jakože názr na tebe, kdyš tam máž chiby hned třy?! *smich*

Prosím o rozbor těch chyb. Děkuji Vám pane.

hehe

čárka za lyďi. mýsto co má bít kteřý A ešťe za votazňíkem mesera ;)

mnd®

hehe - napiš si odpověď a napiš nějakou otázku s otazníkem. Pak snad pochopíš,že to dělá program tady a ne pisatel.( tu ne-mezeru před otazníkem ).Chápeš?

hehe

Was? Nechápeš. *smich*

hodnocení

0x
Mněl si se zeptat jakí názor mají na lidi co dělaji chiby a viděl bis ty komentáře

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]