Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak ve skutečnosti vypadám

Od: emil odpovědí: 15 změna:
Ahoj já jsem Emil a mám malý sebevědomí je mi 15 let a nevím jestli jsem hezky nebo ošklivý protože v zrcadle vypadám dobře a někdy taky hrozně záleží na osvětlení a to samý na fotce moje rodina říká že jsem hezky a že mám jemny rysy ale já si tak vůbec nepřipadam nevite co stim tady vám pošlu dva obrázky a jedno video abyste posoudily
Jak ve skutečnosti vypadám
Jak ve skutečnosti vypadám #2
Jak ve skutečnosti vypadám #3

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x

Nejsi neživý předmět. Ten je takový, jaký je. Ty jsi živá bytost a ta má sice nějaké tvary, ale ty jsou nepodstatné, snad tvoří 50% dojmu. Daleko důležitější jsou projevy: mimika, řeč, chování. Tohle všechno ovlivňuje nebo je nad tvarem, podobou. ;) Jen tak, z plezíru, vzpomeň si na někoho, koho máš rád. Víš jaké má oči? Že nevíš? Ale víš, co řekl, jak to řekl, jak se tvářil. To víš, to je důležitější než podoba. Navíc, tohle všechno vychází z tebe, z tvého charakteru. To tě určuje víc, než tvar nosu nebo brady. *mir*Radu? Buď milý, slušný, nepředváděj se jen proto, že si nevěříš. Více se usmívej a buď laskavý a soucitný. Neurážej se, ale všechno, co se ti nelíbí, přesouvej do srandy a ve srandě se i braň, když máš pocit, že bys měl.

slovan
hodnocení

7x
Zdejší ženské odpovědi ber jen jako doplňkové, protože podstata je jinde.
Narodil ses v éře, která rozhodně nepřeje cenným, mužským vlastnostem a dokonce ani systém ( úřady, policie, soudy ) nehájí správné, čestné jednání. To za prvé. Nenech se tím udivovat. Je to věc ideologie, momentálního režimu, dekadence, atd. Na věčných hodnotách se tím nic nemění.
Za druhé, vykašli se na zkoumání jestli jsi "hezký". Já jsem to ve tvém věku taky trochu "řešil", protože reakce většiny holek ( později žen ) se vyznačují jistou absurditou, iracionalitou, takže řada z nich je schopna "chodit" s naprostým kreténem a nějaké tvoje, osobní vlastnosti ani nemají kdy, kde a proč si ověřovat. Nech je v tom. Ony si tímhle přístupem samy na sebe pletou bič nebo i oprátku.
Za třetí. Pracuj na sobě, po stránce fyzické ( cvič, sportuj, pracuj ), zvyšuj svoje IQ a znalosti ( historie, fyzika, příroda, atd.). Není od věci naučit se i na nějaký hudební nástroj. Smyslem tvého života není a nesmí být "líbit se holkám". Buď sám sebou a tohle vůbec neřeš.

hodnocení

4x

Začni cvičit (kliky tricáky - prsa, kolečko na břicho a záda, shyby atd.) a začneš vypadat i v obličeji jinak a hlavně se budeš cítit jinak. Ostřihej se a budeš cajk. Ty babičky tady sice píšou srdcervoucí uspokojující textíky, ale buď chlap a začni vidět realitu a se sebevědomím nebudeš potřebovat názor na to, jak vypadáš.

hodnocení

3x
...taky záleží na osvětlení...
Tak tak. Stačí porovnat " smutného bubáka" na druhé fotce s pěkným chlapcem na třetí.
A na té máš ještě úsměv, koutky úst nahoře, pěkné oči, vyzařuje z tebe pohoda.
Ty drobné vady pleti patří k dospívání, časem se ztratí.
Život je krásnej, ale krátkej! Těš se z něj!
@slovan to dost trefil!

hb44
hodnocení

2x
Vypadáš v pohodě. Hezký kluk

liska5
hodnocení

1x

Za mne jsi takový trochu dívčí typ. Sportuj, to Ti zvedne hladinu testosteronu a budeš chlapštější.

hodnocení

0x

No, pěkně.

nov
hodnocení

0x

Mají pravdu, máš hezké modré oči, milý úsměv..mně se líbíš.

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, vypadáte normálně jako mladík tohoto věku, tak kvůli vzhledu se stresovat nemusíte. A pokud Vám vadí jemné rysy, tak chvilku počkejte a až začnou růst trochu vousy, tak budete mít možnost státi se drsňákem. Zdravím!

nerentier
hodnocení

0x

Tak trochu Cillian Murphy. Když se do něj zkusíš stylizovat, holky na to zaberou. *palec*

pepas
hodnocení

0x

pro začátek:

"Žádný muž nemá právo být amatérem ve věci fyzického tréninku. Pro muže je ostuda zestárnout, aniž by viděl krásu a sílu, kterých je jeho tělo schopno dosáhnout."
– Sokrates

hodnocení

0x

Podle mne jsi normální hezký kluk, ale daleko víc okolí ovlivńuje Tvé charizma, to co z Tebe vyzařuje, jak na lidí působíš (plaš, arogantně, vstřícně, mile, zženštěle, odvážně, konfliktně, tolerantně, příjemně, egoisticky, spolehlivě, komunikativně, bnolestínsky, pozitivně, atd.). Proč se i do škaredů zamilují krasavice? Uchvátí je jací jsou, ne jak vypadají. (Nebo taky jejich konto. Ha, ha!)

hodnocení

0x

Malý sebevědomí a prdneš sem "své" fotky?

Podle mě máš vlasy na "blbečka". Ale třeba se to holkám líbí.

michalverner
hodnocení

0x
Ve skutečnosti vypadáte stejně jak na fotce. Jediné co se mění je vkus těch co na Vás hledí.

jarousek
hodnocení

0x

...tady vám pošlu dva obrázky a jedno video abyste posoudilyIP: .PL

Vidím tři fotéčky.Kde je to vidéjko?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]