Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Používáte neviditelné písmo?

Od: guma odpovědí: 15 změna:

Používáte neviditelné písmo? Pokud ano, tak kdy.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Tak

, ale blbe se to cte.

jurrrr
hodnocení

1x

Ano v jinači formě na filmových webech, tož abych neprozradil o čem to bude.

hodnocení

1x

Ne, nemám k tomu využití.

hodnocení

0x
Jó, tak to je už hodně dávno.
Mléko nebo citronová šťáva*smich*
jajik

Přesně tak. Jako děcka jsme to také používali. Papír se potom zahřál a písmo se objevilo.

guma
hodnocení

Já, ale myslím nyní při práci na počítači. Např neviditelné písmo: Já, ale myslím nyní při práci na počítači.

K čemu to je tak dobrý? Používat při běžné práci na počítači neviditelné písmo?
Občas to někdo použije v listingu u mystery keší.

anon65534
hodnocení

0x

Já to teda vidím a přečtu úplně v pohodě, možná bych si konečně měl seřídit barvy na monitoru. Jinak na spoilery mi přijde lepší černé pozadí, pak je alespoň jasné že text má být skrytý.

guma
hodnocení

Já jsem to světle modré pozadí tam nedal. To zbarvila zdejší poradna. Pozadí má být bílé, pak to není vidět.

Tak musím skusit ještě jednou zde: Neviditelné písmo Do barvy se netrefím.

No, do barvy se netrefíš, ale i tak. K čemu to je dobrý?
guma
hodnocení

K čemu je to dobrý?

Zábava. Například: Babička pošle synovi email s názvem: Tajná zpráva, jen pro tebe.

Ahoj Jirko, posílám ti tajnou zprávu s neviditelným písmem. (psáno černým písmem)

Naše Kateřinka čeká rodinu a bude muset mít svadbu.(psáno bilým písmem - neviditelné písmo na bílém podkladu)

Maminka (psáno černým písmem)

Vypadá to potom takhkle:

Tajná zpráva, jen pro tebe.

Ahoj Jirko, posílám ti tajnou zprávu s neviditelným písmem. (psáno černým písmem)

Naše Kateřinka čeká rodinu a bude muset mít svadbu.(psáno bilým písmem - neviditelné písmo na bílém podkladu)

Maminka (psáno černým písmem)

Ten modrý podklad dává poradna, s tím nemohu nic dělat, tak se to zobrazuje nesprávně a v běžném emailu to budete mít správně.

Tak každý se bavíme jinak. Ale osobně nevidím žádný důvod se takhle bavit.
anon65534

To druhé už nevidím.

Ale to už bych jim to raději zašifroval cézarovou abecedou, afinitou nebo přes adfgvx kdyby mě hodně naštvaly.

Skrytá zpráva kde stačí stisknout ctrl+a a všechno nalezeno, moc efektivní není a ani není přenosné na různé motivy prohlížečů (text který babička nevidí, vnukovy vypálí oči v dark mode apod)

hugon
hodnocení

0x

Ano, v úterý.

hodnocení

0x

Furt jsem nějak nechápal, o co tady jde. Musel jsem to přepnout do běžného, světlého režimu, potom některá slova téměř nejsou vidět. Tmavý motiv - vše beze změn, bez ohledu na neviditelné písmo...*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]