Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Město duchů začátkem prázdnin

Od: gaborova odpovědí: 14 změna:
Tak jak na to koukám, to se nám nyní naše města pěkně vylidnili a spousta čecháčků kromě nás romů si jede užívat za drahé peníze někam k moři a někteří musí sedět doma u televize a počítače.Kvůli vysoké inflaci a drahým cenám potravin se nikam bohužel letos s rodinou a 5 dětmi nepodíváme pouze na balkon s cigaretkou a vínkem. Představa jako sedět v letadle tak akorát navodí kulaté okénko pračky, kde jsem si dala foto tapetu s palmami a do vany dala pěnu oceán, ach jo.Jak to budete mít Vy cestujete s davem někam do ráje si užít rozhazovat penízky?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sasa*
hodnocení

6x

Pokud nejsi troll tak ti to řeknu takto: 1.Města se vylidnila (stř.rod), 2. drahé ceny - no spíš vysoké ceny,drahé peníze . také takový nějaký obrat, ale budiž k věci:

My jsme sami 2. Také jsme kouřili, každý 1 krabičku a ejhle počítej: 2x130,- =260 Kč x365 = cca 95 000,- /rok

No proto cestujeme do ráje pro 2 lidi 95 000,- dovča jak vyšitá! A to vínečko si dáme třeba tam. Jo a lítáme v lednu.

Tady to všechno zavřem, stáhnem termostaty na 15 st. a Ještě ušetříme za energie. A věř tam není hlava na hlavě.

hodnocení

2x
Chvílemi uvažují zdali je to nějaký troll nebo seriózní otázka. Jak zde zmiňujete, že jste chudí Romové. Na tohle jste měli uvažovat jakmile jste si pořídili 5 harantů. Znám pár Romů se kterými se vídám v práci běžné jezdí na dovolenou do zahraničí. Nepobírají žádné dávky a normálně pracují. Jinak je reálné, že se můžete dostat s 5 haranty někam do zahraničí stačí si buďto jednou týdně nebo měsíčně dát něco bokem. Úplně by stačilo omezit cigarety a alkohol a na dovolenou mít budete. Případně si najít nějakou brigádu. Já třeba jedu na týden do Egypta stačí sledovat slevy a možná i vy něco najdete.
ben®
pepa678 - je to troll nizozemský až holandský .
Pepo cikáni pracují, veřejně si nestěžují. Romové jen brečí a ...
Třeba má VPN , proto ta IP

nerentier
hodnocení

1x

1/ Skutečně, ale skutečně nemám pocit, že by se města vylidnila. Spíše mně přijde, že neodjel nikdo a ze zahraničí naopak přibylo hostů, zvaných i nezvaných.

2/ "Já jezdím s malou do Francie normálně na rodný list," slyším před pár lety na ulici. Poučná slova pronesla dalitská obyvatelka nedaleké ubytovny, která v životě nepřeložila stéblo.

farm
hodnocení

1x

Tak to naše město se nevylidnilo, zaplnilo se bohatšími cizinci. Je přece Globalizace, dovolenkové stěhování národů. Doporučuji můj momentální způsob cestování:

Posadit se na Třetí nádvoří a ty cizince pozorovat. Odkud jsou - hádat, podle toho, co mají na sobě - móda v jejich zemi, jak vyrábějí selfie a mé město se jim líbí... Odkud jde nejčastěji ze skupiny smích, tak to jsou zaručně Poláci.

Vínko i cigarety vynechat. Stačí "obrácený" střik. K pračce postavte své plnoletější děti.

hodnocení

0x

Ja vyrazil na dovolenou pred urad prace a uzivam si rozhazovanim penizku romum. Divim se, ze nejste ve fronte a misto toho koukate do pracky. Take vam mohlo neco priletnout.*nevi*Treba byste pak mohla vzit svych pet deti krome balkona i do herny. Mohli to mit jako exkurzi na budouci pracoviste.

gaborova
hodnocení

V srpnu do naší rodiny přijede brácha z Anglie, tak nás vezme autem někam k vodě.Psala jsem mu a zaplatí nám všem oběd v kempu.Lepší než Vaše moře, kde je ted hlava na hlavě.Stejně z toho nebudou mít lidi hezký požitek.

Kempy v SRPNU určitě přeplněné nebudou, to je jasný, tam nebude ani noha.

hodnocení

0x

Když jste trošku inteligentní a přemýšlíte, tak vás dovolená u moře může vyjít i na jeden průměrný plat s 5 harantama. A že bych si nechal platit něco od sourozence, protože nemam? Styděl bych se a radši neměl i nadále. Pláže mimo sezónu přeplněny nejsou a i když, tak si zajedu tam, kde nikdo není :) když mi to tak vadí. Drahe ceny? Musíte sledovat slevy:)

gaborova
hodnocení

Můj brácha je olach a má dost peněz v Anglií, tak mu to nevadí nám chudým českým romům z rodiny pomáhat.My držíme při sobě,ne jako Vy češi že se nemáte mezi sebou rádi. Na vánoce poslal každému z rodiny 15 liber a tak si každý něco u větnamců vybral z oblečení.Paní v červenci už bude u moře na pláži tolik lidí, že byste to nespočítala. Já chci k moři do Anglie,kde moc turistů nejezdí, protože na to nemají peníze tak daleko jet.Anglie to je království pro šlechtice a bracha viděl taky Buckinghamský palác.To je luxus.
" My držíme při sobě,ne jako Vy češi " - cože to? Neječeli nedávno Romové ve všech médiích, že my všichni jsme Češi? Už to zase neplatí?
dezo

Rodině pí Gaborové doporučuji, aby se z Romů stali cikány a napsali si na trička: "Jsem cikán, nejsem Rom. Nepobírám dávky a dodržuji zákony." Jsem přesvědčen, že to bude mít u Čechů, Moravanů a Slezanů úspěch. Alespoň u mě ano. Až vás potkám, poděkuji vám a téměř k zemi se pokloním.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]