Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může se mi stejný člověk líbit v 5 i 20 letech?

Od: ester odpovědí: 7 změna:
Je to úplně zbytečná otázka ale zajímá mě to
Pokud se mi někdo líbí v 5 letech, může mě stejný člověk přitahovat třeba i ve 20,30 letech?
Ptám se na to, jestli už v dětství můžete zažívat tyto pocity, je to vůbec možné? Protože většina lidí si představí dětskou platonickou lásku která vlastně není ta "pravá" ale podle mě to tak být nemusí
Jaký na to máte názor?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Múže a nemusí

Já potkal po letech svou školní lásku a dnes bych o ní kolo neopřel:-D

Jak pravdivé ,..

hodnocení

4x
Nevidím důvod, proč by nemohl.
Spoustu holek, co se mi libily, když jsem byl ve školce nebo ve škole, se mi líbí pořád. Je to přece logické, ne?
Samozřejmě některé z nich třeba hodně ztloustly nebo věkem už tak hezké nebyly, a tak se mi přestaly líbit.
A znám i takové, které se mi v dětsví nelíbily, ale pak nakonec vyrostly do krásy.

smode2
hodnocení

1x
Mě se holčičky ve školce líbily, co by ne. Když si se mnou hrály s klučičími hračkami. Ale jinak jsem se tehdy dost divil, proč jsou některé dospělé tety tak hloupé, že se třeba obouvají do tak nesmyslně velkých, nepohodlných a ošklivých bot (=kozačky), když si mohou vzít normální tenisky. Jinak se většinou krása mění. Dítě může být hezké a v dospělosti už nic moc, stejně tak naopak.

pb®
hodnocení

0x
V 5ti nevím, každopádně svého manžela jsem poznala, když mu bylo 14 a už tenkrát se mi líbil. A líbil se mi i když mu bylo 18. Když mu bylo 20 začali jsme spolu chodit. Táhne mu na 40 a já si říkám panebože já mám tak krásného chlapa...Tedy ne že by mě někdy neštval a neštěkali jsme po sobě, ale fyzicky se mi líbí pořád a hodně.

hodnocení

0x

Jednu paní znám už asi 40 let a stále by se mi líbila ale žel naše cesty se netřetli či osud tomu nepřál? abychom se dostali jen víc než na ahoj a jak se vede...

hodnocení

0x

Nezdá se mi příliš pravděpodobné, že po 30ti letech může přitahovat pětileté dítě, které dospělo, o tolik starší člověk, ale spíš, že k němu může mít stále dobrý vztah.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]