Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tip na výzkumy

Od: stepi* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

rád bych se zeptal, zda jsou i jiné společnosti zabývající se online placenými výzkumi, kdy Vám společnost zašle za výzkum na bankovní účet Kč než jsou Casi a Aisa panel?
Děkuji za odpověď a přeji hezký den

Petr

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Dobrý den, já párkrát dělala on-line výzkum pro STEM, odpovídala jsem na otázky, poté za měsíc na pár doplňujících, potom asi za měsíc poslali na účet slíbených 80 Kč.

marenka*
hodnocení

0x

Online klub GfK Czech = 320,-Kč za 2 roky. ;)

doplněno 05.07.10 21:13:

I když.. nabízeli mi vyplňování ankety se jménem něco jako PANEL DOMÁCNOSTÍ, nebo tak nějak. Šlo o to, každý den vyplnit formulář, co člověk nakoupil. U každé položky opsat čárový kód. Za každý den bylo 70,-Kč, pak něco navíc za celý týden a měsíc. Já už si to tak přesně nepamatuji, ale výdělek jsem spočítala kolem 3000,- Kč za měsíc. Ale vzdala jsem to, opisovat každý nákup mě fakt nebavilo. *hi*

hanher*
hodnocení

0x

cennenazory.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]