Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slyším stejnou hudbu falešně

Od: dotaznik* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

mám poslední dobou takový zvláštní problém, není života ohrožující, ale týká se divné diverzity tónů, kterou občas vnímám, když poslouchám stejnou hudbu. Jeden týden tu danou píseň/hudbu slyším standartně v reálných minimálně zkreslených výškách a další týden tu samou hudbu slyším strašně nízko, jako kdybych ji upravoval v nějakém programu do mnohem nižších tónů. Ta hudba mi zní docela falešně. A není to poprvé. Už to mám asi u čtvrté písně a začíná mi to vadit. A nedělám si legraci; zkoušel jsem si tu samou píseň pouštět od různých uploaderů a všude ji slyším stejně falešně, i přestože si přesně pamatuji, jak zní v reálu.

Stalo se někomu z vás něco podobného, popř. umíte tento jev nějak charakterizovat? Zajímalo by mě, zda to může být jen z únavy, že např. chodím dlouho spát anebo zda jde o nějakou poruchu nebo tak.

Děkuji za odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Netuším, ale já bych z toho byla hodně nesvá a hned mazala na ORL.

doplněno 27.06.23 18:23:

@dotaznik, nepodceňovala bych a neptala se na rady na laické poradně, ale sehnala odbornou pomoc a chtěla vědět, co se děje?

2x v životě jsem si myslela, že jsem "jen přetažená" a pomůže odpočinek a nakonec jsem pokaždé skončila ve špitále na kapačkách.

sasa*

Hmm, nebo na psychiatrii! Troll.

luba

S 25% kladných hodnocení to troll asi nebude.

dotaznik*
hodnocení

Internetovej troll nejsem, přísahám, ten problém skutečně mám :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]