Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyklad snu

Od: letka odpovědí: 5 změna:
Dobry den, nikde to nemohu najit.
Zdalo se mi, ze jsem michala ve snu hrozne moc drinku. Michane napoje, aperoly a tak. Bylo to nekde na plazi nebo nekde v teple venku. Podavala jsem je lidem ale obcas jsem si nejake i brala.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kolemjdouci
hodnocení

5x
Neznamená to naprosto nic.

Není pravda. Každý sen něco znamená, problém je, že si ho lidé neumí vyložit.

Umí to lidé vyložit. Třeba @gilhad to tady vyložil naprosto přesně.

mate59
hodnocení

2x

Tak to značí, že brzo pojedete na dovču.

hodnocení

0x

Vzhledem k tomu, že

* popis snu má 192 znaků, 1+9+2 = 12 = 1+2 = 3

* Slunce dnes vychází ve 4:55 = 4+5+5 = 14 = 1+4 = 5 a zapadá ve 21:17 = 2+1+1+7 = 11 = 2

* součet těchto čísel je 3+5+2 = 10 = 1

* a tato čísla po uspořádání dají řadu 1 - 2 - 3 - 5, kde 1+2 = 3 a 2+3 = 5 (a to nemůže být náhoda)

* tak je zřejmé, že vás v nebližších dnech čeká významná rodinná událost nebo nečekané setkání s významnou osobou a nebo spousta posměšků, že věříte každé hlouposti

* Sekretářka v americkém Dumbstone, která sice řetězový dopis 400x opsala, ale zapoměla odeslat dostala během 3 dnů nečekaně výpověď. Dopisy však našla a odeslala je a vzápětí se jí podařilo na večírku zatáhnout opilého šéfa do postele a místo si nejen udržela, ale brzo se i za něj výhodně provdala.

* Mechanik v autralském KlokanCity si z toho naopak dělal legraci a tak mu teď doma zabírá místo 400 obálek po babičce, pro které nemá žádné použití.

* Zítra bude zataženo, až pod mrakem, ale pršet bude jen místy a nepatrně. Ledaže by to meteorologům nevyšlo zcela přesně.

* Vát bude jižní vítr.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]