Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde si půjčit 40.000 Kč na rozumný úrok?

Od: martinvonprag* odpovědí: 3 změna:

Ahoj,

minulý rok jsem investoval do nového vybavení a tím pádem byly moje příjmy stejné jako výdaje.

Neměl jsem tak žádný zisk a z pohledu banky bych tak na splátku neměl. Je to samozřejmě hloupost, ale bohužel umí postupovat jen obecnou metodikou, tj. z toho, co je na papíře.

Nechci si půjčovat u žádných lichvářů, ani přes platformy, které požadují nahrání osobních dokladů (nepovažuji to za bezpečné). Rád bych našel seriozní společnost nebo jednotlivce, který by byl narozdíl od banky schopen individuálního přístupu a půjčil by na rozumný úrok.

Jsem schopen prokázat, že prostředky budou využity účelově.

Nemám problém uzavřít smlouvu u notáře nebo advokáta.

Měl by někdo z Vás nějaký tip?

Předem díky.

Martin

martinvonprag@gmail.com

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nerentier
24.06.23 21:36
hodnocení

2x

Z3. *tyty*

kveta1
hodnocení

2x

Takovou směšnou částku si snad každý obyčejný nádeník "půjčí" kdykoliv v appce z kontokorentu nebo kreditky. Během dvou měsíců dluh "vrátí" a je vyřízeno. K čemu notáři a advokáti?

martinvonprag*
hodnocení

Zřejmě jste nečetla dotaz pozorně - pokud podnikatel vše co vydělal reinvestuje, tak z pohledu banky nemá žádný zisk a tím pádem nedostane kontokorent, kreditku, ani jiný typ půjčky. Pokud podnikatel potřebuje úvěr v roce 2023, banka vychází z příjmů za rok 2022. Skutečnost, že nyní příjem mám (a mohl bych z něj úvěr v pohodě splácet) se účetně projeví až po odevzdání daňového přiznání v roce 2024. Do té doby však samozřejmě čekat nechci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]