Nejste přihlášen/a.
Jazzu vůbec nerozumím, ale rád u něj relaxuju. (zesilovač, reprobedny) Ovšem někdy mám pocity, jako kdyby 50% hudby skládali na počítači smícháním několika instrumentů a to se pak opakuje jako nekonečná smyčka. Když už to trvá dlouho, začne mne to nervovat a vypínám. Prosím o komentář. Jinými slovy, jestli se přeorientovat na internetové jazz stanice =nákup streameru, nebo je problém v mém vnímání.
Hudební styl je styl protože mají všechny ty skladby něco společného.
Takže pokud se člověku líbí, tak ví, že další skladba bude podobná a nejspíš se mu bude líbit také. Ale samozřejmě když to člověk poslouchá dlouho, tak nevyhnutelně zjistí, že si je to docela dost podobné.
Já to řeším tím, že mám těch oblíbených stylů víc a když se mi jeden oposlouchá, tak přejdu na nějakou dobu na jiný. (A teda i průběžně to trochu prokládám, tím se to oposlouchání o dost oddálí.)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.