Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obraz namalovaný na dřevu. Cena?

Od: hankas® odpovědí: 14 změna:

Dobrý den,

nemohu najít podobný obraz a chtěla bych jej prodat,protože se mi nehodí do bytu. Je na dřevěné desce ,ručně malovaný a docela těžký. Rozměr je 123x42 cm. Podpis jsem nenašla.

Děkuji za pomoc.

Obraz namalovaný na dřevu. Cena?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

2x

To tak hodit do aukce kam to vyleze.. Jestli to někdo bude chtít.. Aspoň mně to teda připomíná nepodařený pokus o oškrabání starý barvy nebo odřený lino *smich*

Ale v dnešní době to může být i vysoce umělecké v ceně milionů *ee*

omar
hodnocení

2x

Milá zlatá, cena je taková, jakou vám bude ochoten někdo zaplatit za tento paskvil.

Tipuji tak 50,- až 500,- korun. nicméně pokud vám to za to stojí, tak si obejdete několik starožitnostínictví či několik galerií...

hodnocení

Možná mate pravdu,ale pred 10 lety obraz stal 1500 Kc. Dekuji za radu.
omar

To je argument :)

Moje televize stála tehdy 15000 a dnes má cenu 0,-

víte alespoň, kdo je autorem onoho dílka?

asd1
Tak musíš najít nějakou hankas a ta to za těch 1500 koupi.. mě bys musela naopak zaplatit abych si to vzal ;)
sasa*

a proč jsi ho před 10 lety kupovala, když se ti nehodí?

liska5
hodnocení

2x

Koho to osloví a má představu, kam to pověsí, tak by dal za to třeba víc... Kdo tomu nerozumí, tak s tím klidně i zatopí... To ani není poznat, co to je za hmotu, která tvoří ten relief? Ty detaily se mi líbí..Jsou jak z včelího vosku...

omar

Anebo jak cákance bůhví čeho

sasa*
hodnocení

0x

Myslím tak za cenu rámu. Bez podpisu?Čím je to malováno?

hodnocení

Asi olejomalba, já nevím, nerozumím tomu,ale některé tahy jakoby vystupovaly ven z obrazu.

sasa*
hodnocení

0x

Ukázat někde v galerii a ne tady na poradně.

hodnocení

Jen se tady ptám, protože jsem nic takového na dřevu nenašla. Děkuji. Přidávám fotky detailu.

Obraz namalovaný na dřevu. Cena? #2

sasa*
hodnocení

0x

Nejsem odborník, nebudu strašit, ale v detailu to vůbec nevypadá jako olejomalba! Přopomíná mi to hmotu,čím se vykládaly krabice od bonbonier... To je nějaký reliéf...

liska5
hodnocení

0x

Někdo píše za cenu rámu... To má rám? K tomu se přece rám nehodí. Co v tom vidíte? Já končící horký letní den, kdy slunce ještě sálá...Lehce do van Gogha..:-D Tohle tak na surovou bílou stěnu do přírodního interieru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]