Mam objednane lekaře a v patek mne řeknou že mam byt na 60% doma mam narok na pe
Od:iveta*odpovědí:17změna:
Prosim v podniku kde pracuji nam v patek 13.07 oznamily že budu doma na 60%tyden tosem podepisovala .za tyden v patek opet volala že dalši tyden mela sem již objednane doktory musi mije zamestnavatel zaplatit.dekuji
Proč by Vám měli v práci platit propustku, když jste doma (to Vám platí) a zajdete si k lékaři? Copak Vám ujde nějaká mzda, aby Vám to zaměstnavatel nahrazoval? Svých 60 % dostanete, nemusíte kvůli tomu sedět 8 hodin denně uprostřed obýváku. Běžte si kam chcete nebo kam potřebujete, klidně třeba na koupaliště, a vemte si svých 60 %. Co by za to jiní dali.
nevím v tuze,sku o firmě, která by poslala lidi na šedesátku Třeba to tak měla moje u Sklotechnik Nigishcer (už nefunguje, ta firma). Co jsem se stkal tak místo toho poslali na dovolenou. Jinak u stávající firmykdyž sdělili že jdeme na dovolenou (např v situaci co bude příští měsíc) a měl jsem tam naplánovanou ko u lékaře-pak jsem na konci měsíce dal potvrzenou propustku, pak jsem měl plů dne D a půl propustku.. Tedy u nás tolerují oproti ZP na propustku půl dne, místo nezbytně nutné doby.
iveta*
V Rakovniku je firma.ktera posila lidi už Od března na 60% proto se ptam nemame odore nevim kdese optat.nikdo se neozve
A co brání tomu vzit si, nechat potvrdil lékařem propustku a tu odevzdat mistrovi (nejbližímu) nadřízenému?Budto byudete mít jen 60 nebo za propustku víc.
Dotaz a vyjadřování také o ničem! Jak se do lesa volá...
sasa*
My na rozdíl od tebe máme co dělat. Nejsme doma za 60%! A snažíme se občas radit, am odpovídat na otázky co mají hlavu a patu. O kolik peněz ti jde? Jakou máš hodinovku? Jestli máš 100Kč/hod tak 60% = 60,-Kč a to tě po...ere?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.