Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Včera jsme měli s kámarády takovou zajímavou debatu.I jeden důvod byl,že tam bude odjíždět moje tchýně Lázně a ten pověstný život v nich.Začalo to nevinně s vtipy a později se to nabalovalo i pár zkušenostmi z nich. Rád bych se optal i zde.Jak to tam funguje? To opravdu,když tam odjede žena,ze zdravotních důvodů.To se tam na ni hned sesypou? Nebo,když tam odjede chlap,tak se mu tam nabízí naopak ženy? Já žádnou zkušenost osobní nemám.Děkuji za případné odpovědi
A proč ne? Byls tam? Já jo a vím svý. Právě ty kol 50-60 let jsou nejhorší! Už nemaj moc co ztratit, ženský pak už nemůžou mít děti, tak se uvolněj ...
&totak
Při čtení tohoto mě napadá co si o tom, jak by se ve starověké spartě postavili k takovým jedincům, kteří se celý život jenom léčí, který celý život jsou pravděpodobně jenom zátěži systému?
No on by stačil asi jenom i profesor Peter staněk
Je to už hodně dávno, kdy jsem pracovala v lázních 5 let. Byly dva druhy pacientů. Jedni se jezdili léčit, druzí užívat a procedůry jim byly na obtíž. Mohla bych vyprávět, co se tam všechno dělo
Myslím, že se na tom nic moc nezměnilo.
První je dodržovat režim, chodit podle rozpisu na procedury. ve volném čase cukrárny, někdy kavárny, kino a taneček. To záleží, jak je kdo nastavený. Já vyrážela poznávat okolí Trenč.Teplic ještě se dvěma vrstevnicemi, a nikde skotačit jsme nebyly. Jsou ale takoví lázeňáci, co se po večerech utrhnou, jak ze řetězu a vyrážejí na lovy. To je ale jen hrstka proti klidné většině. Zato jsou víc vidět, když se naparádí a natřásají. Aspoň máme téma, která kterého lapila a naopak.
Procedury neboli chcete časování procedur je různé dopoledne i odpoledne. Na chodbách budov i společných prostorách např. jídelna, lékařský dům jsou kamerové systémy. Samozřejmě jste v léčebném řežimu a sleduje se odběr stravy, jste defakto pod lékařským dohledem. Existuje možnost připlatit si procedury. Domnívám se , že na pobytu se najde nějaký ten ,,lázeńský švihák,, ale většinou se osoby chovají normálně. Snad i nějaká ta návštěva památek, výšlap, taneček se dá absolvovat.
Z vyprávění vím, že došlo k porušení řežimu a následek byl ukončení pobytu. Blžší info mi nejsou známa, jelikož zmíněná osoba se nenacházela v lázních o kterých pojednávám, ale v místě o pár kilometrů dále.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.