Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lázně a lázeňský život

Od: rich® odpovědí: 20 změna:

Dobrý den.Včera jsme měli s kámarády takovou zajímavou debatu.I jeden důvod byl,že tam bude odjíždět moje tchýně :)Lázně a ten pověstný život v nich.Začalo to nevinně s vtipy a později se to nabalovalo i pár zkušenostmi z nich. Rád bych se optal i zde.Jak to tam funguje? To opravdu,když tam odjede žena,ze zdravotních důvodů.To se tam na ni hned sesypou? Nebo,když tam odjede chlap,tak se mu tam nabízí naopak ženy? Já žádnou zkušenost osobní nemám.Děkuji za případné odpovědi *hi*

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Na tom je asi tolik pravdy, jako když se řekne, že všichni účastníci technopárty jsou zhulení pod obraz a všude se válí stříkačky. Prostě je to zažitý společenský mýtus. Pár mužů i pár žen si připlácí za samostatný pokoj aby měli prostor pro noční radovánky ale 99% kvůli tomu, aby jim na pokoji nikdo nechrápal a představa že provozuješ bujarý sexuální život na pokoji, kde s tebou bydlí ještě někdo další ( a takových pokojů je v lázních nejvíc) je možná reálná na vysokoškolských kolejích ale zdaleka už ne v lázních kde je věkový průměr pacientů přes padesát let.
sasa*

A proč ne? Byls tam? Já jo a vím svý. Právě ty kol 50-60 let jsou nejhorší! Už nemaj moc co ztratit, ženský pak už nemůžou mít děti, tak se uvolněj ...

alexandra*

Že tys poslouchal za dveřma?

Jestli dobře počítám tak jsem byl v Lázních 13x a to v 8 různých destinacích. Ještě nějaký dotaz? Ono těch případů, kde k něčemu dojde zase není tolik, jako těch kdy se baby nechají obletovat, ale večer se zamykají na dva západy.
dratek

&totak

Při čtení tohoto mě napadá co si o tom, jak by se ve starověké spartě postavili k takovým jedincům, kteří se celý život jenom léčí, který celý život jsou pravděpodobně jenom zátěži systému?

No on by stačil asi jenom i profesor Peter staněk :)

A blbější odpověď už nevymyslíš? Zkus... Jednak mi lázně dává zaměstnavatel jako benefit a k tomu mám ještě diagnózu u které se zdravotní pojišťovně vyplatí mě poslat do lázní protože mi tam pomůžou k tomu abych zbylých 11 měsíců mohl normálně chodit do práce a nebyl pro společnost přítěží. Aby mě závistiví chudáčci jako ty nemuseli živit ze svých daní. Jestli teda nějaké platíš. Co by vyznavač teorií pana Staňka šiřitel dravé blokových hoaxů a hledač pravdy čili dezolát.
Nevím proč mi automatická oprava chyb opravila facebookových hoaxů na takovou kravinu :) spěchal jsem abych stihl doplnit odpověď v limitu tak jsem to přehlédl. To jen kdyby někdo přemýšlel co jsem tím myslel.

hodnocení

3x

Je to už hodně dávno, kdy jsem pracovala v lázních 5 let. Byly dva druhy pacientů. Jedni se jezdili léčit, druzí užívat a procedůry jim byly na obtíž. Mohla bych vyprávět, co se tam všechno dělo:-D

Myslím, že se na tom nic moc nezměnilo.

Nezměnilo! Několikrát jsem byl taky na benefit od zaměstnavatele v Karlových Varech a je to přesně jak píšete..Většina si to užívala po stránce procedur a relaxu...A pár jedinců využilo toho, že jsou bez svých poloviček a celé lázně prochlastali ve velkém stylu..procedury vynechali..Pár jich jelo využít placených služeb lehkých žen..otrlejší si je vzali na pokoj..Dokonce je tam jedna stihla okrást *smich* Většina lidí na benefit měla za zadkem manželku,aby je hlídala..Tací nešli ani večer na pivo..Takže na závěr potvrzuji, že příhody kolující o lázních nejsou výmysl..Někde jsou ale pravidla hlídána a za porušení je vyhazov..

doutnak® *smich*

sasa*

To nemyslíš vážně! *smich*

včichni co (jsme) někdy byli, víme...pokud se sejde dobrá parta,dají se nasbírat neuvěřitelné zážitky ..I když po kovidu už se to obvykle všude víc hlídá - opatření které se zavedly už se prostě nezrušily

karolok
hodnocení

1x

A proč by se na ni měli sesypat? to záleží snad na ní jak se chová, většinou tam snad jezdí lidé na vyléčení při nemoci operacích a úrazech!?

liska5
hodnocení

1x

První je dodržovat režim, chodit podle rozpisu na procedury. ve volném čase cukrárny, někdy kavárny, kino a taneček. To záleží, jak je kdo nastavený. Já vyrážela poznávat okolí Trenč.Teplic ještě se dvěma vrstevnicemi, a nikde skotačit jsme nebyly. Jsou ale takoví lázeňáci, co se po večerech utrhnou, jak ze řetězu a vyrážejí na lovy. To je ale jen hrstka proti klidné většině. Zato jsou víc vidět, když se naparádí a natřásají. Aspoň máme téma, která kterého lapila a naopak.*smich*

A po "tanečcích" se po sále válejí berle a někdy se najde i zapomenutý invalidní vozík

sasa*
hodnocení

0x

Ano! Hlavně co tam jsou již déle, tak se na tebe sesypou!

liska5
18.06.23 13:07
hodnocení

0x

Omyl.

hodnocení

0x
Je více druhů lázní..Tam, kde jste v uzavřeném areálu a v okolí třeba ani není restaurace,tak nemáte možnost se někde zřídit a hledat někoho, na koho se sesypete..Personál je přítomen celý den i v noci a pak je klid.Někde je ale penzion na jedné části města a procedury i kilometr daleko..na jídlo chodíte taky jinam..Procedury jsou vesměs dopoledne (alespoň tak to bylo v mém případě) a od oběda už si děláte co chcete a jdete kam chcete..Jinde to může být jinak...
okolik

Procedury neboli chcete časování procedur je různé dopoledne i odpoledne. Na chodbách budov i společných prostorách např. jídelna, lékařský dům jsou kamerové systémy. Samozřejmě jste v léčebném řežimu a sleduje se odběr stravy, jste defakto pod lékařským dohledem. Existuje možnost připlatit si procedury. Domnívám se , že na pobytu se najde nějaký ten ,,lázeńský švihák,, ale většinou se osoby chovají normálně. Snad i nějaká ta návštěva památek, výšlap, taneček se dá absolvovat.

Z vyprávění vím, že došlo k porušení řežimu a následek byl ukončení pobytu. Blžší info mi nejsou známa, jelikož zmíněná osoba se nenacházela v lázních o kterých pojednávám, ale v místě o pár kilometrů dále.

anonymy
hodnocení

0x
Lázně, pokud je už “máte”, tak určitě jeďte. Poléčíte nejen svou nemoc, ale i ducha. Budete chodit na procházky, dobré jídlo jísti, pokecáte si o problémech, budete zjišťovat jak to jinde funguje ….třeba při tanečku v taneční kavárně. … no a jak vás někdo pozve na drink, tak už je to jen na vašem rozhodnutí. …. zkušenost s taneční kavárny Elektra (… je to v Luhačovicích). Luhačovice - nádherná příroda, super obchůdky, dobré jídlo(jedna pekárna je funkční do půlnoci na náměstí), příjemné procedury, příjemná zdravotní procházka kolem přehrady a večer …. pak přijde večer, …kdy se budete těšit do náruče toho druhého při tanci a ….. to už je na vás. Ženy se musí patřičně načančit a muži, …aspoň vhodnou obuv na taneční kreace a dostatek financí na různou zábavu. …. Když zábava nebude, tak si koupíte zdejší vynikající oplatky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]