Nejste přihlášen/a.
To je typická kariérní "matka". To matka schválně dávám do úvozovek. Vůbec nechápu tyhle ženské, které dávají přednost kariéře před dítětem. Dobře, pokud chtějí kariéru, ať si nepořizují dítě. Ale ona vám předtím řekla, že bude "zahraniční" matka (tento výraz mě pobavil) a vy jste do toho i přesto šel.
Kdyby mi tenkrát manželka řekla, že bude zahraniční matka, tak bych jí rovnou kopnul do p*****
Ale jak říkám, vám to nevadilo, takže jste s tímto musel počítat ne? Podle mého názoru se to moc nezmění(myslím k lepšímu) a o dítě se nakonec budete starat hlavně vy. Přál bych vám opak, ale myslím si, že to bude přesně, jak říkám.
podobně se chová spousta, ne-li většina tatínků. Tak vy to máte obráceně. Popravdě, proč ne?
Jak je klouček starý? Mám něco podobného ve svém okolí. Už je předškolák. Matka strašně chtěla děcko, a teď je věčně na služebních cestách. A když ne, tak na akcích s kámoškama nebo na horách a klouček vyrůstá převážně s tátou. Mají fajn vztah, a tak se v klukovi ukládá otcovský vzor.Jsou taková správná dvojka. Synek jednou bude mít se svým potomkem nejspíš taky takový vztah. Bude považovat za normální, že pečuje otec... . Myslím, že horší by to bylo, kdybyste měli holčičku. Matčin vzor a nezájem by v ní nadělal zmatky do budoucích let. Vazba matka- dcera je pro vývoj dívky zásadní. O klucích jsem to nečetla. Jen asi nebude ženám moc důvěřovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.