Nejste přihlášen/a.
Ja bych si s nim o tom promluvil dopředu, že máš v plánu výpověď, aby popřípadě stíhal mít náhradu (to je dost fér). Nic víc bych neřešil.
@nahodnykolemjdo - Vim, ze me potrebuji, ze se tezko shani nahrada a ze mame naplanovane zakazky, kde se se mnou pocita.
Myslíte, že kdyby vás šéf přestal potřebovat, nedostal zakázky nebo našel náhradu za menší peníze, taky by neměl "nejlepsi pocit", až by vám dával výpověď?
Zkušenosti s tím teda nemám, ale Ujasni si jestli ten šéf je nějak zainteresován tady je majitel firmy nebo spolumajitel nebo je na tobě nějak výrazněji zainteresován. anebo je to zaměstnanec, stejně jako ty.
druhá věci je, že bych si odpověděl na otázku, za kolik jsem ochoten tu práci dělat.Případně kolik mi zaplatí jinde, jakou mám cenu na trhu práce
A s tím bych tam taky přišel, normálně bych řekl na férovku hele sorry jsem z toho vyflusanej, jediná možnost jak zvrátit moje rozhodnutí v podání výpovědi je, že za svoji práci dostanu alespoň tolik a tolik (takhle se nežádá o zvýšení platu, takhle se nabízí, že nepo dám výpověď.)
jinak bych tu výpověď přidal koncem měsíce, stejně vám poběží dvouměsíční výpověďní doba.
mezitím si můžeš zjistit, jaké máš možnosti jinde, případně průběžně zaměstnavatele zjistit, klasický co můžu udělat proto, abych dostal přidáno... vycházím z toho, že mě bude práce více bavit, když budu lépe ohodnocen.
Jistě, i chování bezvýznamné nuly je možné. Tazatel však píše, že s šéfem žádný problém nemá a ví, že může být hůře nahraditelný - je očividně inteligentní a k firmě má nějaký vztah. To asi nepochopíte. Slušností určitě nic nezkazí a bude odcházet s čistým svědomím.
@david - Udělal bych to jako v americkém filmu
Aneb jak si snadno a rychle zadělat na potíže
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.