Nejste přihlášen/a.
Pro život je praktičtější 160 než 200 - oblečení, nevejdeš se do postele, v autě jsi jak sardinka v piksle, problémy se zádama a krevním oběhem.. Nauč se vyjít s tim co ti příroda nadělila, nebreč nad nevýhodama ale využij výhody. Jestli ještě vyrosteš nebo už ne je úplně jedno. Podívej třeba na pana Srstku, taky moc nevyrost ale posmívá se mu leda debil.
Všestraně se hýbat je OK, za ideál považuju mít sílu, rychlost, vytrvalost i obratnost. Takže běhat, plavat, jezdit na kole, běžkovat, dělat atletiku, skákat přes švihadlo, hrát volejbal atd. tak aby tam bylo všechno. Tělo se zpevní svaly nebudou jen nafouklá hmota bez síly, zlepší se ti sebevědomí a tim i celkový dojem a holky radši půjdou za hezkým menším než velkým joudou... K tomu i nebýt nevzdělanej blbeček, tak trošku všeobecnýho rozhledu, umět jazyky, znát historii i reálie doma i v cizině.
Jakožto někdo kdo u počítače proseděl celou 6, 7, 8 a 9 třídu a pak 3 roky učňáku, myslím si že to bude spíš o genetice.
Já jsem skončil s asi ~185cm, ale moje máma má asi ~182, táta ~176 a oba dědové celkem vysocí (~184 a ~193).
Nejvíc růst sem začal až v prváku takže nějak 16-17 ale jestli vyrosteš o 10cm těžko říct, zkus se podívat na dědy a babičky a nějak si to vyprůměruj
Vstaň od toho počítače a začni na své postavě pracovat. Určitě se ještě o trochu vytáhneš a jestli si vypracuješ svaly, budeš právě tím zajímavý. A ne ubohý malý chlapec se shrbenými zády. Víš kolik slavných lidí, herců, politiků a podobně je malé postavy? Jen na sobě popracovali a jsou známí a obdivováni ne pro svou výšku, ale proto, co představují, čeho dosáhli.
Pořád s tou výškou... Když čtu podobné dotazy, tak si vzpomenu na spolužáka dcery, který v pubertě velmi vyrostl, začal mít zdravotní potíže se zády a prakticky hned po střední škole šel do invalidního důchodu. Dnes, před 40, chodí s francouzskými holemi a vypadá to dost bledě. Na co mu je, že měří téměř dva metry...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.