Dneska jsou takové maličkosti úplně v normě. Nevypovídá to nic o inteligenci, vzdělání, skutečné povaze ani orientaci dotyčného. Jestli to někomu vadí, jeho problém
Za pár měsíců či let se nad tou vzpomínkou už asi jen pousmějete..většina z toho naštěstí "vyroste"..
tensyn
Myslím si že ne. Takový styl se mi vždycky líbil, jen jsem neměl odvahu to udělat, jelikož mí rodiče jsou dost konzervativní, tak mě zajímal názor i "normálních lidí"
liska5
Mně se to nelíbí. Když nějakého takového kluka potkám, aspoň vím, s kým mám tu čest. Nedovedu si představit partnera, že bych mu každý měsíc dobarvovala odrosty a musela se koukat, jak si odlakovává nehty po práci na zahradě, aby si je znovu nalakoval. Prostě chlapa si představuju jinak.
Já si bohužel neumím představit, že by například tetování v obličeji nebo na krku, někdy i na prstech rukou, a taky výrazný lak na nehtech, neodradilo dost zaměstnavatelů při žádání o práci. Zajímavá barva vlasů může působit jako upravenost. Zatímco některé tetování a lak na nehtech u muže může působit jako neupravenost až jakoby aroganci. Prostě vypadá jako feťák. Takže ředitelem nebude, ředitel školy už vůbec ne, prodavač raději taky ne. Tak do slévárny nebo řidič, možná popelář, nebo péče o zeleň a zvířata. Mrzelo by mne to u syna, spíše ale tetování. Já osobně jako případný zájemce bych vyzkoušela na nějaký rok obnovovat odstranitelné tetování, ať vím, že mne samotnou za rok nezačne štvát. Obrovská díra v uchu u muže v kanceláři se mi nelibila. Lidi to tolerují, jako by viděli jizvu, nikoli hezkou ozdobu. Proč si zničit přirozenou krásu? U černých nehtů mne napadne spíše hned víra, satanismus. Na tmavém laku jsou hned vidět chyby a musí se dost často opravovat.
Když jsme hledali programátora do firmy a přišel by nám tam někdo takový, tak by nás zajímalo, jaké má jako programátor znalosti a zkušenosti a jak zvládá potřebné technologie.
Ono počítačům je tak nějak z principu fuk, jak vypadá ten/ta/to/..., co je programuje a jaké má vnitřnosti/žlázy/partnerské preference/... - důležité je, jestly ty programy jsou správně napsané a dělají to, co se od nich očekává.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.