Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Barvení vlasů a lakování nehtů u kluka

Od: tensyn odpovědí: 14 změna:
Vadilo by vám kdyby si váš syn zničehonic začal barvit vlasy, lakovat nehty na černo a udělal si tetování?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Ne, holt gothic *afro*

hodnocení

4x

Můj syn k tomu sice tendence nemá, ale vzhledem k tomu, že už je dospělý, tak ať si dělá co chce.

Konec konců jemu taky nevadí, když si vlasy barvím já.

To vadí jen tchýni, která říká, že bych ve svém věku měl už mít rozum - ale ona ve svém věku rozum nemá, tak si z toho nic nedělám *smich*

smode2
hodnocení

3x
Dneska jsou takové maličkosti úplně v normě. Nevypovídá to nic o inteligenci, vzdělání, skutečné povaze ani orientaci dotyčného. Jestli to někomu vadí, jeho problém :)

makk
hodnocení

2x

Pokrok nezastavíš. Byly doby, kdy bylo nepřípustné, aby žena nosila kalhoty a dnes se tomu nikdo nediví.

hodnocení

2x

Okamžitě by mě napadlo, že má nějaké potíže sám se sebou a chce to "vyřvat" do světa, aby si ho někdo všiml.

marie23
hodnocení

1x
Za pár měsíců či let se nad tou vzpomínkou už asi jen pousmějete..většina z toho naštěstí "vyroste"..
tensyn
hodnocení

Myslím si že ne. Takový styl se mi vždycky líbil, jen jsem neměl odvahu to udělat, jelikož mí rodiče jsou dost konzervativní, tak mě zajímal názor i "normálních lidí" :)
liska5

Mně se to nelíbí. Když nějakého takového kluka potkám, aspoň vím, s kým mám tu čest. Nedovedu si představit partnera, že bych mu každý měsíc dobarvovala odrosty a musela se koukat, jak si odlakovává nehty po práci na zahradě, aby si je znovu nalakoval.*alene* Prostě chlapa si představuju jinak.

@liska5 na zahradě by se neukázal a od mobilu se mu s nehty nic nestane...*zed*

liska5

Kapituluju*smich*

hodnocení

1x

Nevadilo, nejdůležitější je, když je dítě zdravé a spokojené.

Jestli má nehty nalakované, nebo na hlavě obarvené vlasy, tetování, je jeho život a jeho volba.

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, kdyby měl po vojně, měl už rodinu a zastával vedoucí funkci (např. ředitel školy), tak nikoliv. Zdravím!

hodnocení

0x
Já si bohužel neumím představit, že by například tetování v obličeji nebo na krku, někdy i na prstech rukou, a taky výrazný lak na nehtech, neodradilo dost zaměstnavatelů při žádání o práci.
Zajímavá barva vlasů může působit jako upravenost. Zatímco některé tetování a lak na nehtech u muže může působit jako neupravenost až jakoby aroganci. Prostě vypadá jako feťák. Takže ředitelem nebude, ředitel školy už vůbec ne, prodavač raději taky ne. Tak do slévárny nebo řidič, možná popelář, nebo péče o zeleň a zvířata.
Mrzelo by mne to u syna, spíše ale tetování.
Já osobně jako případný zájemce bych vyzkoušela na nějaký rok obnovovat odstranitelné tetování, ať vím, že mne samotnou za rok nezačne štvát.
Obrovská díra v uchu u muže v kanceláři se mi nelibila. Lidi to tolerují, jako by viděli jizvu, nikoli hezkou ozdobu. Proč si zničit přirozenou krásu? U černých nehtů mne napadne spíše hned víra, satanismus. Na tmavém laku jsou hned vidět chyby a musí se dost často opravovat.

Když jsme hledali programátora do firmy a přišel by nám tam někdo takový, tak by nás zajímalo, jaké má jako programátor znalosti a zkušenosti a jak zvládá potřebné technologie.

Ono počítačům je tak nějak z principu fuk, jak vypadá ten/ta/to/..., co je programuje a jaké má vnitřnosti/žlázy/partnerské preference/... - důležité je, jestly ty programy jsou správně napsané a dělají to, co se od nich očekává.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]