Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nechce někdo se mnou napsat knihu?

Od: dennynk odpovědí: 5 změna:

Pěkný večer,

už dlouhou dobu sním o tom, vydat svou vlastní knihu. Přemýšlela jsem ale nad tím, že by ji mohl napsat někdo se mnou, někdo, koho psaní vyloženě baví, může to být jakýkoliv styl - horror, pohádka, biografie .. Hlavní by bylo to, že bychom jsme se spolu podíleli na jedné knize a stali bychom jsme se tak spoluautory knihy. Neměl by někdo zájem?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

miljan*
hodnocení

0x

Hlavně by to chtělo napsat bez pravopisných chyb.

technikjirik*
hodnocení

0x

Jo, klidně se s Váma do toho pustím, ale máte nějaký příběh v hlavě? Já něco rozepsaného mám a byl bych také rád, kdyby mi někdo pomohl... pokud je Váš zájem vážný, rád se s Váma spojím. Jelikož nejste registrovaná, nelze Vám poslat vnitřní poštu. Proto admin jistě přivře oči, když tu zvařejním svoji mailovou adresu, na kterou mi napište svou představu, popřípadě telefon a odkud jste abychom si domluvili osobní schůzku a probrali to osobně. jirik@jirikovovideni.eu

jabraka*
hodnocení

0x

Nu,kdybych už se přinutil psát knihu,tak jedině sám.Proč bych měl do toho někoho přibírat?Já se na to cystám už 20 let a donutit se nemohu.Kdybych spoléhal na to,že to bude psát někdo za mě,jaký by pak ten můj příběh byl?

JABRAKA

technikjirik*

Jabrako, myslím, že máte naproetou pravdu, máto však své ale... Třeba mám rezepsaných několik příběhů. To jsou jen nápady. Mám osnovu mám příběh s nějakým vrcholem i pointou a podle mých přátel, je jeden z těch příběhů hodně dobrý. To "ale" spočívá ve skutečnnosti, že jsem trošku liný a hodně zaneprázněný na tu "řemeslnou" stránku věci. Tedy kdo zpracuje jednotlivé kapitoly podle linie příběhu a podle zamýšlených psychologických profilů zamýšlených pos tav. Také by mě potěšilo, kdyby se do toho příběhu někdo položil semnou, ovšem někdo, kdo ten příběh uvidí stejně jako já... Třeba i kdybych měl dostatek času na spracování příběhu, přece en se mi líbí myšlenka spolupráce. Třeba mě se hodně líbí, když si dva a více lidí rozumějí u práce. Taková tvorba příběhu a jeho zpracování je úžasné dílo.

Ovšem, jak říká te Vy, když má člověk něco hodně konkrétního, scela specifickou myšlenku, kterou chce sdělit prostřednictvím příběhu, pak není příliš prostoru pro jiné mozky, protože když někdo jiný vloží do práce svoou invenci, mohla by se zamýšlená podstata zvrhnout v něco co nemá s původním cílem nic společného... Z totho my plyne konstatování, že je potřeba rozlišit co vlastně chce člověk tvořit, co chce sdělit a musí zvážit jaké prostředky chce použít...

003*
hodnocení

0x

Mám kolegu, který kdyby začal vyprávět příběhy z počátku budování kapitalismu u nás, tak vznikne volné pokračování Černých baronů, budou se jmenovat Bílí baroni, pracoval u Sedmilháře pana Teplýho. Umí skvěle vyprávět, spojím Vás s ním.

Petr

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]