Nejste přihlášen/a.
Super džob, pořešíš si v pracovní době nákupy, zajedeš se zašít na 2 hod. na oběd domů, a tak... teda aspoň tak to dělali u nás před dvěma lety, když jsem jí naháněl kde jsou, no tak měli auťák doma přes poledne 2 hod.
Já jsem zase slyšel, jak jsou hlídaní přes GPS (šlo teda o takové ty pěšáky s brašnou). A kdo GPS používá, ví, jak občas GPS kecá (buď ukazuje někam mimo (třeba kvůli odrazu od vysokých domů), nebo si odskočí na chvíli do sousedního města nebo na druhý konec zeměkoule (vychází pak senzační rychlosti), rozumný člověk takové kusy záznamu ignoruje). No ale oni prý byli penalizováni za všechny ty výstřelky, které GPS ukázala, přestože to byl očividný nesmysl (např na 2 minuty si odskočit do 15 km vzdáleného lesa). A pak dělejte pošťáka za mizerný plat práce nad hlavu a ještě takové výmysly.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.