Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dokazat,ze ho miluju?

Od: janata odpovědí: 8 změna:

Dobry den,potrebovala bych poradit,jak obnovit duveru u pritele?A jak mu dokazat,ze ho porad miluju?

Stal se mi jeden ulet a pritel mi uz neveri,ze uz to neudelam.A chce dokazat,ze ho miluji.

Dekuji za odpovedi. Jana T.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

5x
Dobrý den, navrhněte jako důkaz lásky rozchod - věnujte mu svobodu, volnost a samostatnost. (ovšem, je to důkaz tak velký, že na něj každý nemá odvahu). Zdravím!

michalverner
hodnocení

3x
Nic takového jako konkrétní důkaz lásky neexistuje. Muž vychází vždy z toho jak se celkově chováte. K němu,v jeho společnosti před okolím, v posteli apod..Jde o komplexnost.
Pokud však na důkazu trvá tak se obávám že je buď "nevyzrálý" nebo mu jde pouze o "postel".
slovan

Přesně tak. Ta nevyzrálost je tam zřejmá u obou. Z obratu "stal se mi úlet" se mi chtělo zvracet...

Takže je v takové situaci těžké něco poradit. Výborným důkazem lásky by bylo, kdyby slečna do žádného úletu vědomě nešla ( předpokládám, že nebyla znásilněna ). A když už do něj šla, tak je pak zbytečné podávat "důkazy lásky".

Stejně tak je hloupé "důkazy lásky" vyžadovat.

A v neposlední řadě je tu i riziko vnitřního neodpuštění, kdy se sice "udobříte", ale v holce už bude po zbytek života uložena ochota to udělat kdykoli znovu a v klukovi hořkost, která se pak může projevovat výčitkami, předhazováním minulosti, atd.

hodnocení

2x

Mu ho preblafni.

makk
hodnocení

1x

A když se ten úlet stal, tak jste ho taky milovala? Nejspíš ne. To až později, když jste zase začala myslet hlavou, tak vám došlo, že to byla blbost a že je rozumnější zůstat s ním. To ale není zamilování, to je racionální hodnocení situace. Neříkám, že není rozumné mít za partnera rozumného a spolehlivého člověka, ale myslíte, že takového vidí i on ve vás?

hodnocení

1x

Duveru jen tak neobnovis, musíš cekat. Pocitej s tim, ze pokud s tebou zustane, bude poradne ostrazity a nesmis mu dat duvod jakekoliv sebemensi zarlivosti ci prohledavani mobilu atd. Ale jinak, pokakala jsi to, nejlepsi by bylo kdyby ti dal kosem hned.

hodnocení

0x

Kdyby on chtěl oddanost a důkazy lásky, pořídil by si psa. Nejlépe špringl španěla. Ten se umí dívat oddaně. Muž nechce hadr, se kterým si kdykoliv může utřít boty. Chce krásnou, úspěšnou a usměvavou partnerku, kterou může obdivovat a chlubit se jí. Oddanou služku potřebuje jen na to, aby se jí dostal do kalhotek.

liska5
hodnocení

0x

Ať Ti teda řekne, co si představuje jako důkaz Tvé lásky k němu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]