Nejste přihlášen/a.
Dobry den,potrebovala bych poradit,jak obnovit duveru u pritele?A jak mu dokazat,ze ho porad miluju?
Stal se mi jeden ulet a pritel mi uz neveri,ze uz to neudelam.A chce dokazat,ze ho miluji.
Dekuji za odpovedi. Jana T.
5x
3x
Pokud však na důkazu trvá tak se obávám že je buď "nevyzrálý" nebo mu jde pouze o "postel".
Přesně tak. Ta nevyzrálost je tam zřejmá u obou. Z obratu "stal se mi úlet" se mi chtělo zvracet...
Takže je v takové situaci těžké něco poradit. Výborným důkazem lásky by bylo, kdyby slečna do žádného úletu vědomě nešla ( předpokládám, že nebyla znásilněna ). A když už do něj šla, tak je pak zbytečné podávat "důkazy lásky".
Stejně tak je hloupé "důkazy lásky" vyžadovat.
A v neposlední řadě je tu i riziko vnitřního neodpuštění, kdy se sice "udobříte", ale v holce už bude po zbytek života uložena ochota to udělat kdykoli znovu a v klukovi hořkost, která se pak může projevovat výčitkami, předhazováním minulosti, atd.
1x
A když se ten úlet stal, tak jste ho taky milovala? Nejspíš ne. To až později, když jste zase začala myslet hlavou, tak vám došlo, že to byla blbost a že je rozumnější zůstat s ním. To ale není zamilování, to je racionální hodnocení situace. Neříkám, že není rozumné mít za partnera rozumného a spolehlivého člověka, ale myslíte, že takového vidí i on ve vás?
0x
Kdyby on chtěl oddanost a důkazy lásky, pořídil by si psa. Nejlépe špringl španěla. Ten se umí dívat oddaně. Muž nechce hadr, se kterým si kdykoliv může utřít boty. Chce krásnou, úspěšnou a usměvavou partnerku, kterou může obdivovat a chlubit se jí. Oddanou služku potřebuje jen na to, aby se jí dostal do kalhotek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.