Nejste přihlášen/a.
Dobry den,potrebovala bych poradit,jak obnovit duveru u pritele?A jak mu dokazat,ze ho porad miluju?
Stal se mi jeden ulet a pritel mi uz neveri,ze uz to neudelam.A chce dokazat,ze ho miluji.
Dekuji za odpovedi. Jana T.
Přesně tak. Ta nevyzrálost je tam zřejmá u obou. Z obratu "stal se mi úlet" se mi chtělo zvracet...
Takže je v takové situaci těžké něco poradit. Výborným důkazem lásky by bylo, kdyby slečna do žádného úletu vědomě nešla ( předpokládám, že nebyla znásilněna ). A když už do něj šla, tak je pak zbytečné podávat "důkazy lásky".
Stejně tak je hloupé "důkazy lásky" vyžadovat.
A v neposlední řadě je tu i riziko vnitřního neodpuštění, kdy se sice "udobříte", ale v holce už bude po zbytek života uložena ochota to udělat kdykoli znovu a v klukovi hořkost, která se pak může projevovat výčitkami, předhazováním minulosti, atd.
A když se ten úlet stal, tak jste ho taky milovala? Nejspíš ne. To až později, když jste zase začala myslet hlavou, tak vám došlo, že to byla blbost a že je rozumnější zůstat s ním. To ale není zamilování, to je racionální hodnocení situace. Neříkám, že není rozumné mít za partnera rozumného a spolehlivého člověka, ale myslíte, že takového vidí i on ve vás?
Kdyby on chtěl oddanost a důkazy lásky, pořídil by si psa. Nejlépe špringl španěla. Ten se umí dívat oddaně. Muž nechce hadr, se kterým si kdykoliv může utřít boty. Chce krásnou, úspěšnou a usměvavou partnerku, kterou může obdivovat a chlubit se jí. Oddanou služku potřebuje jen na to, aby se jí dostal do kalhotek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.