Nejste přihlášen/a.
Hezké ráno všem, mám jednu slepičí příhodu, docela mne to pobavilo. Dcera má nedavno nové slepičky, pes jednu tak vylekal, že přelítla ohrádku a žuchla do prostředka bazénu. Prvně jsem viděla slepici plavat, plave moc pěkně, otázka je, zda z leknutí nepřestane snášet.
Slepice i kohout umí plavat, ale kupodivu, i když má křídla, neumí létat.
Vzpomněl jsem si na " Paměti starého /... Jana Juračky. Krásné povídání o životě pilota.
A postavil přede mne kofolu a 10 dkg sekaný, kombinaci, na které jsem dospíval. A bylo vymalováno. S panem Francem se nediskutovalo. Tam se vymyslelo a provedlo blbin. Jako jednou, značně pod parou, došlo na diskusi, že slepice lítat neumí, ale co kohout? Hned se vytvořily dva tábory, jeden pro a druhý proti. Až došlo na sázku o metr piv. A na druhý den, co s tím? Hlavy vychladly, alkoholový opar se rozplynul, ale sázka je sázka. Tak se náčelníkovi ukradl kohout, kluci ho na okruhu prostrčili z okýnka a sledovalo se. Kohout roztáhl krovky, předpisově provedl tzv. "výhledovou zatáčku", která se prováděla před vývrtkami, jestli se pod vámi nenachází jiný letoun. Pak ten chudák složil křídla a vzal to střemhlav až do země. Samozřejmě, že náčelník láteřil, až padala omítka z hangáru. Ale skončilo to nerozhodně, že tu zatáčku udělal a let střemhlav je taky z kategorie létání a tak dále. A večer se ty dva tábory zase sjednotily a útratu zatáhly společně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.