Dobrý den Máte zkušenost s chozenim bez spodního prádla...? Mám tím namysli, jestli stim máte zkušenost, a ne jestli tak chodíte. Jaké jste měli u toho pocity a jak jste se cítili
Dotaz je hloupě formulován -- za sebe můžu říct, jako ženská, že je mi příjemné chodit bez podprsenky, protože mě omezuje - ale to si troufnu jen doma v soukromí... a chodit bez kalhotek, proč? ty mi nevadí, naopak je vnímám jako hygienicky užitečné, kdo by od den pral kalhoty?
Dobrý den, zkušenost mám takovou (i tak chodím), že celý život praktikuji styl oblékání "nahoře bez", pocity mám neutrální a cítím se dobře. Myslím si, že jako muž si to mohu dovolit a nijak tím nepřitahují pozornost. Zdravím!
Teď v teplých dnech nosívám doma jenom lehounké bavlněné šaty na holém těle. Venku jsem byla bez prádla několikrát - když bylo našemu psovi v noci špatně, nezdržovala jsem se sukováním do prádla, hodila bundu na noční košili a šla jsem.
Když mi bylo 18, potkal jsem jednoho kluka, co chodí bez spodního prádla. Nijak jsem ho nesoudil, ale od pohledu to byl takový ten přírodnější typ: dlouhé vlasy v těch feťáckých copáncích, vegetarián, sprchový gel, mýdlo ani deodorant nepoužíval. Chodil taky bosky. Jak říkám, nesoudil jsem ho, byl to jeho životní styl. Kdybych potkal někoho v saku a vyprávěl mi jak nenosí trenky, asi bych si řekl, že je blázen. (Jiné by bylo třeba kdyby dodal, že má málo aktivní spermie a nemůže je nosit jinak bude neplodný)
Dobrý den, úplně nechápu ono "jestli stim máte zkušenost, a ne jestli tak chodíte" Ano, zkušenost mám a dokonce i tak chodím (ale to Vás nezajímá). Je mi to příjemné, chodím ráda bez spodního prádla. Bez podprsenky chodím úplně běžně (protože ji nepotřebuji), bez spodniček jen v létě.
V nouzových případech, třeba když jsem si na trénink zapomněl vzít slipy. Přeci domů nepůjdu v mokrých, propocených. Pocity žádné extra, bylo jen třeba řádně zkontrolovat dopnutý poklopec.
Jasně že jo. Protože tak chodím běžně. Už hned na střední mě přišlo dost ujetý, že to mám nosit když je to nepříjemný a nepohodlný. A zvlášť v létě mě to sr*lo, furt třičtvrtě hodiny sedět na židli, čekat než bude pauza a půjdu se provětrat, vedro na koule, to fakt chceš že jo?
No takže nosím ho už jen někdy a to ještě jen pod něco. Jako pod nějaký slavnostní oblek to jo, ale jinak v ultradrtivý většíně NE. V podstatě ho nenosím ani do práce (a tam se převlíkám v šatně do pracovních hadrů). Je mi to fu(ck), jsem v suchu, v úplný pohodě, nepaří se mi koule, nikdy to nikoho nezajímalo. No problem.
Pokud je spodním prádlem myšlena i podprsenka, tak bez ní chodím pořád a je mi to příjemné.
Co se týče trenek, tak na ty jsem rezignoval asi před patnácti lety z několika důvodů. Hlavním byla snaha se ráno rychleji obléknout a také zvětšit prostor pro ventilaci v kalhotách. Současně však vím, že většině ženských se to blbě vysvětluje ( jako i řada jiných témat ), protože tím jak jim z jejich zařízení pořád něco ukapává, tak považují chození "bez" za "nehygienické", což u zdravého chlapa prostě není pravda, ale dialog na to téma je hráchem na stěnu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.