Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bez spodního prádla

Od: alzbeta odpovědí: 25 změna:
Dobrý den
Máte zkušenost s chozenim bez spodního prádla...?
Mám tím namysli, jestli stim máte zkušenost, a ne jestli tak chodíte.
Jaké jste měli u toho pocity a jak jste se cítili

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Dotaz je hloupě formulován -- za sebe můžu říct, jako ženská, že je mi příjemné chodit bez podprsenky, protože mě omezuje - ale to si troufnu jen doma v soukromí... a chodit bez kalhotek, proč? ty mi nevadí, naopak je vnímám jako hygienicky užitečné, kdo by od den pral kalhoty? *ee*

Minda, plné s vámi souhlasím.*palec*

ben®
hodnocení

5x
Dobrý den, zkušenost mám takovou (i tak chodím), že celý život praktikuji styl oblékání "nahoře bez", pocity mám neutrální a cítím se dobře. Myslím si, že jako muž si to mohu dovolit a nijak tím nepřitahují pozornost. Zdravím!

hodnocení

4x
Nemám.
Abych s tím měl zkušenost, musel bych bez spodního prádla chodit...
Spodní prádlo šetří vrchní oděv, a také tělo.

Vy nenosíte kilt naostro?

Už si viděl hejkala po lese běhat a strašit v sukni?
Vždyť by byl pro srandu! Lidi by se nebáli...

Chlapi by se báli - hejkající postava v sukni, to může být jen manželka nebo tchýně *smich*

hodnocení

4x

U většiny cyklistů naprosto běžná záležitost.

liska5
hodnocení

4x

Zkušenost? Doma v sukni z bavlny klidně celé dny. Je to fajn. Ven jsem tak nevyrazila.

Teď v teplých dnech nosívám doma jenom lehounké bavlněné šaty na holém těle. Venku jsem byla bez prádla několikrát - když bylo našemu psovi v noci špatně, nezdržovala jsem se sukováním do prádla, hodila bundu na noční košili a šla jsem.

smode2
hodnocení

2x

Dobře. Mnohem lepší než si kraťasy natahovat před cestou domů z bazénu na mokré plavky.

hodnocení

2x

Pocity jsem měla příjemné. Jo a cítila jsem se přímemně.

tamtam
hodnocení

2x
Když mi bylo 18, potkal jsem jednoho kluka, co chodí bez spodního prádla. Nijak jsem ho nesoudil, ale od pohledu to byl takový ten přírodnější typ: dlouhé vlasy v těch feťáckých copáncích, vegetarián, sprchový gel, mýdlo ani deodorant nepoužíval. Chodil taky bosky. Jak říkám, nesoudil jsem ho, byl to jeho životní styl. Kdybych potkal někoho v saku a vyprávěl mi jak nenosí trenky, asi bych si řekl, že je blázen. (Jiné by bylo třeba kdyby dodal, že má málo aktivní spermie a nemůže je nosit jinak bude neplodný)

kluk
hodnocení

2x

Můžu vědět, jak můžu mít zkušenost, když tak nechodím? takže ti asi zajíma i zkušenost vyčtená že erotické brakové literatury ;)

hodnocení

2x
Dobrý den, úplně nechápu ono "jestli stim máte zkušenost, a ne jestli tak chodíte" *nevi* Ano, zkušenost mám a dokonce i tak chodím (ale to Vás nezajímá). Je mi to příjemné, chodím ráda bez spodního prádla. Bez podprsenky chodím úplně běžně (protože ji nepotřebuji), bez spodniček jen v létě.

hodnocení

1x

Mám, doma tak chodím normálně (bermudy, tepláky)

Jak ...svobodně*ua*

hodnocení

0x

Mám zkušenost.

Cítil jsem se tak, že ho nemám.

Myslel jste prádlo, že. :-D

04.06.23 20:52

*tyty**smich*

runner2
hodnocení

0x
V nouzových případech, třeba když jsem si na trénink zapomněl vzít slipy. Přeci domů nepůjdu v mokrých, propocených. Pocity žádné extra, bylo jen třeba řádně zkontrolovat dopnutý poklopec.

hodnocení

0x
Mam.
Pocity normální pohodlné, protože nic neškrtí a nedře.

jirka666
hodnocení

0x

Jasně že jo. Protože tak chodím běžně. Už hned na střední mě přišlo dost ujetý, že to mám nosit když je to nepříjemný a nepohodlný. A zvlášť v létě mě to sr*lo, furt třičtvrtě hodiny sedět na židli, čekat než bude pauza a půjdu se provětrat, vedro na koule, to fakt chceš že jo?

No takže nosím ho už jen někdy a to ještě jen pod něco. Jako pod nějaký slavnostní oblek to jo, ale jinak v ultradrtivý většíně NE. V podstatě ho nenosím ani do práce (a tam se převlíkám v šatně do pracovních hadrů). Je mi to fu(ck), jsem v suchu, v úplný pohodě, nepaří se mi koule, nikdy to nikoho nezajímalo. No problem.*ua*

A vůbec je teplo, tak to chceš nosit?

michalverner
hodnocení

0x
Zásadní je si dopředu zjistit jestli na místě kam tak jdete byli ostatní oblečeni. Bylo by trapné na místě zjistit že jste jediná nahá.

slovan
hodnocení

0x

Pokud je spodním prádlem myšlena i podprsenka, tak bez ní chodím pořád a je mi to příjemné.

Co se týče trenek, tak na ty jsem rezignoval asi před patnácti lety z několika důvodů. Hlavním byla snaha se ráno rychleji obléknout a také zvětšit prostor pro ventilaci v kalhotách. Současně však vím, že většině ženských se to blbě vysvětluje ( jako i řada jiných témat ), protože tím jak jim z jejich zařízení pořád něco ukapává, tak považují chození "bez" za "nehygienické", což u zdravého chlapa prostě není pravda, ale dialog na to téma je hráchem na stěnu...

"chlap" se vyjadřuje o tom, že chodí bez podprsenky...*alene*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]