Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Chtěl bych si zkusit udělat nějaký psychotest online. Jenže když sem si chtěl udělat třeba IQ test tak po půl hodině vyplnování otázek pak vyskočila nějaká platba za to. Proto bych chtěl poradit jestli znáte nebo víte o nějakém webu kde už jste si psychotest vyzkoušeli a nemuseli na konci testu zadávat údaje z kreditní karty.
Psychotest si chci udělat jen, že mě zajímá jak bych dopadl proto nechci platit za nějaký psychotest.
Čas od času si udělám i test na skupinu B autoškolu a to je zdarma.
Děkuji za odpověd ale ptal jsem sem na psychotesty online.
IQ test byl jako příklad, že se mi stalo po tom testu, že po mě chtěli mojí kreditní kartu. Takže zpět k otázce... Znáte nějaký web kde se nechá udělat psychotest zdarma... Bez toho aniž bych 20 minut vyplnoval otázky a pak to po mě chtělo mojí kreditní kartu?
Řidiči kamionů to myslím maji. Pokud se nepletu... Popřípadě by mi mohl poradit někdo kdo vlastní zborní průkaz.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.