Dopis email prezidentovi Od: anonymka 02.06.23 17:03 odpovědí: 23 změna: 04.06.23 08:49
Dobrý den, chtěla bych přes instagram na email napsat panu prezidentovi...stále ho sledují co přidavá za příspěvky...a obdivují. Zhruba mám v hlavě co bych mu chtěla napsat ale..nevím si rady z začátkem. Vážený pane prezidente...nebo tak.? Prosím..poraďte ...blbý keci si nechte. Děkuji
23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
6 x
Plním vaše přání -mlčím a myslím si své Kdo nemá rád našeho pána prezidenta ať prosím mlčí.
Hlavně si to nech někým zkontrolovat na češtinu, ať si neuděláš ostudu--- keci (kecy?)
Dosud jsem netušila, že ne/mít rád prezidenta je podmínka pro možnost odpovědět
A @ sasa má pravdu - kontrola textu by jen prospěla.
3 x
Dobrý den soudruhu Pávku. Tak by jste mohla začít.Zlobit se nebude, nemá proč.
3 x
Vážený pane prezidente,
sleduji Vás a máte můj obdiv. Chtěla bych Vám poděkovat za...
...Máte moji podporu. .S pozdravem Anonymka z jižních Čech
Anonymka - jedna z mála odpovědí,která je použitelná. Někteří "rádci" asi odpovídají na dotaz nekoho jineho, nebo jsou celkově mimo..
3 x
Vážený pane prezidente", tím nic nepokazite. Je zajímavé kolik rádců žije v přesvědčení, že prezidentem je stále ing. M. Zeman.
2 x
Vážený pane prezidente stačí, ale nevim zdali Vám odpoví instagram a jiný sociální sítě spravuje nějaký jeho admin. Respektive nějaká druhá osoba.
2 x
"Milý Petre,
proc my si davno netykame, ty stara vojno? Docetla jsem se na idnesu, zes chodil
tri roky do kurzu pro zpravodajce v Brne. I ja jsem tam chvíli studovala, jsme tedy spoluzaci."
-
To jako otvirak konverzace bohate staci a pak uz plynule navazes tim, co mas na srdicku.
2 x
...blbí keci si nechte.
Anonymko, ta vaše otázka je "blbá" a položila jste ji jen k vyprovokování ještě "blbější" diskuze, což se evidentně povedlo.
1 x
Dobrý den, ano, to je jako úvod/oslovení vhodné. Zdravím!
0 x
Товарищ генерал!
0 x
On si to číst nebude, pokud to nevite :D
michalverner
03.06.23 13:52
0 x
Hlavně nepsat v češtině. Doporučuji angličtinu lépe azbuku.
Myslíš ukrajinskou azbukou?
michalverner
03.06.23 15:59
Zaseja...na tom nezáleží která to je.
Hlavně nedávat ke korektuře michalvernerovi, ten neumí pořádně ani česky.
michalverner
03.06.23 18:36
Preza...to je v pořádku.Ani bych neměl čas se tím zabývat a hlavně by to bylo pod mou úroveň.
0 x
Zdar soudruhu, jak se máš a co děláš?
Pozdravuji i soudružku prezidentovou, tvou lepší polovičku.
...
Práci čest.
Soudružka obdivovatelka Anonymka
Co vy na to,
0 x
To mi připomíná moki vyženěnou tetičku. Také psala Husákovi a pak i Havlovi. Nevím o čem ,ale
dostala se k Chocholouškovi. V loni zemřela a již psát nebude. Pozor na to!
0 x
A nechceš mu spíš dělat stážistku? On pak musel zavrtět psem (vyhlásit válku).
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz. Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.