Nejste přihlášen/a.
Tohle sem musel dát do vtipů
Takže, v jednom nejmenovaném obchodě, sem si obědnal a koupil vysavač + náhradní sáčky do něho.
(Obědnáno z jednoho účtu a košíku)
A hádejte co.
Dnes dva emaily
Vysavač máme v přepravě ..."Vaše Česká pošta" Doručíme 2.6.
Sáčky máme v přepravě ... "PPL" Doručíme 2.6.
Jěště že mám faktůru elektronicky, bo bych počítal ze Zásilkovnou
Mnoho e obchodů vůbec sklady nemá. Jsou jen agenturou, která zprostředkovává, od jednotlivých výrobců nebo skladů přeposílání objednaného zboží. Někdy přímo k objednávajícímu, jindy přepošlou na dané místo a zabalí do jedné zásilky. Jednomu trvá, než pochopí. Nehledej logiku. Funguje to!
Jednou jsem kupoval troje stejné tkaničky do bot (jedna objednávka na tři stejné páry tkanic) a přišly dva balíčky. V jednom jeden pár, ve druhém dva. Tak vysoký počet totiž neměli (jedním) skladem. Za normálních okolností bych Grétu Thunberg a Aimée van Baalen s chutí profackoval, ale tentokrát jsem byl na pochybách.
Buďte všichni rádi, že vám aspoň bylo doručeno Zřejmě v rámci personálních hrátek Česká pošta přesunuje doručovatelky do jim neznámých okrsků, takže buď nám nechávají firemní zásilky nahoře na schránkách (v lepším případě), nebo je vrací s razítkem "Na uvedené adrese neznámý"
A ano, máme schránku řádně, čitelně a výrazně označenou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.