Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PRAZDNINY a DOVOLENA

Od: fidonet* odpovědí: 14 změna:

Prazdniny nás už přepadly, a já koukám, že mi tady schází pár dobrých rádců. Asi již odcestovali. Aby byl přehled můžem si to napsat, kdy nebudem k zastižení ...

ja valím na 4 dny na prodloužený víkend, pak 3 dny v práci a pak zas 21 dní dovolená ... budete mi scházet *plac*

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Krásnou dovolenou! Já dnes jedu na 4 dny na chalupu, ne že bych se těšila. Celý srpen nám v paneláku dělají nový výtah a jelikož 4 patra neslezu tak zase chalupa.

technikjirik*
hodnocení

0x

Já mám celý prodloužený víkend službu v práci... hic sv..a na otevřené pláni a jen sem tam únik do kanclu... Ale v půlcce měsíce se těším na putování po Českém středohoří a po Krkonoších. Celých 14 dnů bude ve znamení propocených triček po kopcích a údolích. pak dostaveničko s nejlepšími lidmi a pak... hurá...zase do práce... a zase hic jak svi.a na otevřené pláni a smrad stavebních strojů... no a pak budou zase vánoce a zima jak svi.na a výlet po horách... atd. atd.

marenka*
hodnocení

0x

Fido, já tu budu pořád. *plac*Zrovna dneska jsem si dopoledne prošla dvouhodinovou depresí a mezi trámy, které mi padaly na hlavu, byl i trám s názvem dovolená. Zase nikam.

doplněno 03.07.10 22:26:

Jé, Pů, to je paráda *palec*Moc moc držím všechny palce, ať ti to vyjde. *modla*

mathe

*mala* Z toho si nic nedělejte, nejste v tom sama. A má to i své výhody - nemusíte balit, nezabloudíte v neznámých krajích, neřešíte, kdo se postará o domácí mazlíčky a kytičky... Pomůže někdo s hledáním předností toho, když není žádná dovolená?*smich*

marenka*

Mathe dík. To jsem potřebovala slyšet *pusa* Je pravda, že při zprávách o dopravních nehodách kvůli prodlouženému víkendu, jsem byla ráda, že jsem v obýváku. *plac*

mám takový pocit, že nás to čeká víc :) takže čárkuju už po čtvrté... :(

pu®
hodnocení

0x

Zdravím v podvečer *kafe* Tak já se ještě v červenci ani omylem nezastavím, soboty neděle práce práce a práce, ale nerouhám se, zaplaťnebe, že práce je *uf* Ale celý srpen chceme strávit s přítelem dobrovolničením ve Španělsku - pryč od počítače, pryč z Čech, pryč od práce, pryč od telefonu... A pěkně čistit lesík a louku, krmit zvířátka, při západu slunce na pláž...a tak. Snad to bude fajn. Maluju si to hezky, ale zařizování kulhá, tak možná v srpnu budu akorát *plac**bum* a zase pracovat.. *smich* ale to bych velmi, velmi nerada.

pepane*

*placni*Marenko neboj, nebudeš tu sama.Taky zůstávám.

Pu oni tě stejně z hranic pošlou domů.Medvědi jim prý žerou moc medu.:D

doplněno 03.07.10 23:26:

*jasne*Ahoj marenko*pusa*

marenka*

Tak po téhle odpovědi jsem si skoro jistá. Ahoj pepane *ua*

pu®

A já myslela, že už to blbý omezení na med zrušili *plac* No nic, musím si vzít do baťůžku flašku medu navíc.. *hi*:-P

marenka*
hodnocení

0x

Fido, kam razíš? Pochlub se, prosíííím *modla*

hodnocení

0x

Všem, kdo cestují za krásnou dovolenou a prázdninami přeji krásný a nezapomenutelný čas, hodně sluníčka a dobré nálady. *jasne*

P.S. V Ostravě, doma je taky dobře. :D

lidka*
hodnocení

0x

Přidávám se s přáním krásné a pohodové dovolené a nebo i jiné činnosti ve prospěch potřebných! *hej* Já už mám dovolenou stále, tak nikam neutíkám a přesto si to užívám! *tanec* Hlavně se nám v pořádku a odpočatí vraťte. My se budeme snažit za vás zaskočit, stejně jako loni! *placni*

fidonet*
hodnocení

0x

za 3 hodinky, kolem 18-19.00 odjíždíme cca na 3 týdny na chaloupku, bez TV a bez internetu. Přeji vám hezké povídání a razení. Možná se objevíme dříve, pokud dojde jídlo :) a taky budeme odesílat holčičky poprvé na tábor, tak tu budeme na jeden den. Mějte se tu hezky už teď mám absťák :) *slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]