Bolí mě kolena, tak týden chodím pomalu s trekovymi holemi. Od té doby krokoměr mobilu i po aktualizaci počítá špatně, např trasu, kterou jsem běžné chodila ráno se psem 1527 kroku, mi napočíta 590 kroků. Dá se s tím něco dělat? Prosím žádné rady typu, nepoužívejte krokoměr, děkuji
A jakou máte aplikaci? Já si stáhla step tracker, ale taky se mi už stalo, že se aplikace nespustila, chce to kontrolovat.
Já vždy spustím a hned kontroluji, pokud náhodou neměří, vypnu a zas zapnu-stop/start, ale teď si dávám mobil do zadní kapsy u džín a aplikace funguje dobře.
Je možné, že vaše používání trekových holí ovlivňuje přesnost krokoměru ve vašem mobilu. Samotný telefon nebyl navržen na krokoměry třetích stran. A proto můžou hole vadit. Krokoměr to může vyhodnotit jako neobvyklý pohyb, odlišný pohyb. Tím pádem to nemusí zaznamenávat každý Váš krok.
Krokoměr zřejmě špatně pochopil ty trekové hole a váš pohyb vyhodnotil jako chůzi po čtyřech. Standardním výpočtem pak krátil počet kroků číslem 2,58813559322 (zohledňuje sníženou rychlost a pro implementovaný software nepochopitelný pohyb všech končetin) a výsledek byl na světě. Je to přesně 590 kroků. S tím nic nenaděláte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.